Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svim ovim "protestima" starci 90 % a omladina kafice pije
omladina je bila na svim dosadašnjim protestima, gledala očajno, naručeno spaljivanje zgrada, pokušala koliko toliko ljude urazumit da ne glasuju vazda za iste i onda je ta ista omladina doživjela debakl 12.10. hvala lijepo, ali život gubit u ovom jadu očaja gdje ljudi podržavaju one koji im kroje ovako stanje, ne bi hvala. bar ne više.
Sve mi se čini da je 90% ovih protestanata iz SBB-a, a samo 10% obični narod koji se upecao na avazovu i alfinu priču.
Alijini zlatni ljiljani.
fino ste ih svi jadni, gladni, besposleni i obespravljeni i opet zabetonirali u foteljama za izbore. navodno, jadni, gladni i napaceni su u vecini u drzavi. onda oni i biraju. kako odabrali-tako im i budi. aferim.
pa što ste ih onda izabrali, stoko.
Zamka u koju je narod upao je konstatovanje katasrofalnog stanja u postojećem sistemu. Narod i građani moraju reći jasno da žele promjenu sistema a ne posljedice koje trpe radi tog sistema.
Bosanska logika: -1460 dana protestujemo -1 dan smo zadovoljni (na dan izbora)
Ne gledaju na sahat, pa ne znaju za isteklo vrijeme! A stran him je i pojam vremena!
„Sami smo krivi, imali smo priliku na općim izborima da ne glasamo za istu vlast. Ko nam je kriv? Imali smo oči, imali smo uši i nismo se opametili“ Aferim mlada!
ovo mi više djeluje kao neko obiteljsko okupljanje nego li prosvjed, ali ajde.