Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne placajte nista jer kako oni imaju pravu da obustave sve vase radne aktivnosti, onda i vi nemojte placati nista, pa kom obojci a kom opanci!
GDJE SE NASA PIČKICA BAKIR SAKRIO, NEMA GA NIGDJE...DA NIJE U TREZORU???????
E Cuj ministar saobraćaja Ismir Jusko.... Jao novinara pa bar pročitaj sta objavljujes...cirkus
ZAŠTO NE ISKLJUČITE KAMERE I OBUSTAVITE REGISTRACIJE NA TEHNIČKOM JE LEGLO JUČER JE KAMION IZ ITALIJE PROŠAO KROZ TEH. U ZENICI I KOLIKO IMA TIH SLUČAJEVA U NJEMAČKOJ NE RADI NI MUP NITI OSIGURANJA
Pa kom budali pada na pamet da mijenja ime u svoj ovoj situaciji, hahaha
Da ne bude naslov uskoro "Šalteruša u MUP-u bila zaražena, svi koji su predali za registraciju u proteklih 20 dana hitno u izolaciju."
zar nije bio jednostavnije odgoditi sve do daljnjeg dok ova frtutma ne prodje. Zar nije bilo jednostavnije svima krediti prolongirati za tri mjeseca da ljudi napune frizidere zalihe i da se svi zatvorimo u cetiri zida. zar ne moze lakse od tezeg ??
@giglipaf223 pa prijedlog je bio da se prolongiraju kirediti, valjda ce to usvojiti...