Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E eto vam vasa demokratija sta vam je donijela, necete vi jugoslaviju eto vam vas Alija i suverene Bosna sta vam je donijela u 21 vijeku , glad i nepismenu dijecu ......hahahaha
Nestalo mi mjesta pa nastavljam :) Dosta je ba bilo prica o smanjenju za 10%. Pa sta hocete vise? Svako ko radi u bilo kakvoj drzavnoj instituciji, kantonalnoj, opstinskoj, ima platu preko 1000 a cesto i oko 1500 maraka. Pri takvoj neopravdanoj potrosnji...normalno je da sve ostalo propada. U ovoj zemlji dvije osobe koje rade i imaju po 800 maraka platu mogu normalno zivjet. Tako da treba svest na mjeru, a penzionere i invalide pogurat. Tj. postenija raspodjela... Ovi po privatnim firmama koje nisu privatizovane nek rade sta hoce, ako mogu zaradit po 100 000km platu, samo naprijed, samo im zacepit tendere koje dobijaju preko drzavnih firmi preko stela. Sve se moze sredit i uredit, dosta je bilo vise labavo... Svima koji imaju preko 1000KM uzmes, da das ovim siromasnijim i ljepo bi se zivjelo... Haj sto je adminstracija ogromna...ali ovo da oni zive ko begovi...pa dosta zaista..
@extreme U pravu si skroz, sta imaju djeca sa tim kakav im je otac... Uostalom u svakoj drzavi normalnoj imas djeciji doplatak koji omogucuje bar neku osnovu za svako djete i u slucaju da se to ne trosi na djecu sankcije... To je ba vaznije od svega sto postoji...ako treba smanjit plate svima za 20% i od tog oformit fond... Kolko ja vidim kod nas su plate previsoke u vecini drzavnih firma, u svim obrazovnim institucijama... Treba pocet sa BHtelecomom, lijepo smanjit plate na jedno 1300 maraka za inzinjere, smanjit plate u elektroprivredi...pa onda ic dalje. Nema funkcionisanja normalne ekonomije gdje najveci neradnici (ovi u ove dvije firme) na racun drzave i ostalih uzivaju u potpunom neradu... Samo se kote i kote...i zaplijenit svu dobit koju oni naprave jer su to drzavne pare a ne da BHtelecom se sa njima razbacuje okolo (lafo sponzori nekih sportskih dogadjaja). Treba i svakom ko je kupio dionice u toj pljacki, vratit pare, tacno kolko je ulozio... Dosta je vise bilo.
Šala mala
Nudim ovoj mnogobrojnoj obitelji kuću na korištenje na Bjelavama za pomoć u mojoj tvrtki uz urednu financijsku nadoknadu. Pozive uputite 066/BBB-DDD
Zeni i djeci osigurati hranu i smjestaj, mogucnost da se skoluju i otkriju svoje talente, a njega poslati u rudnik da 14h radi i da nauci sta znaci tezak rad i zrtva za svoju djecu(i jos treba biti zahvalan sto su mu u ovakvoj drzavi nasli radno mjesto)
EVO JA CU MU POSLATI KURTONE PA DA MU SKRATIM MUKE !
Ja koliko vidim, on ima bolju kucu od mene, koja je ni nemam. E sad, sto je ona zapustena....Pa nije mu Visoko duzno cistit kucu.....Oni valjda nemaju kad jer se po cijeli dan sexaju.....Blago njima....I mama bi sine.....Ja jedva jedno dijete imam. Samo ja radim. I strpljivo cekam vec godinama da se muz uspije zaposliti pa da rodim drugo....I tu mi je kraj, jer sa normalnim poslom u ovoj drzavi vise od 2 ne mozes izdrzavati....
gdje je sad ta madonna ??
Ljudi, samo pročitajte tekst u današnjem \"Avazu\" i sve će vam biti jasno!!!! Svaka priča ima dvije strane.....
Bakir spašava čovjeka koji ima kuču od 300m2,a što je on pravio 8 djece meni je žao djece,ali on neče da radi.Od Bakirovih 300 emisija ima korist da se narod sve više mrzi.Dosta je emisija kao Bakirove,Batka,Munire od kojih oni imaju korist i pojedinci.A 200000 ima gladnih i bolesnih a500 000 koji nemaju posla.Behmen se promoviše a ništa se institucijalno ne poduzima.Aza ovo su krivi mediji i elektronski i printani.
ispravka, kuca je u visokom koliko se sjecam....
ja ne kontam sta je s vama, pa jeste li vi vidjeli koliku covjek kucu ima u zenici i jos satelitsku antenu na njoj, a u kuci haos od nereda i prljavstine......a djevojcica place jer je od ujutru do 12 u podne pojela samo cevape. mislim fakat, ne bih da se ogrijesim, al ovdje nisu cista posla.....al nek je bakir zato ispo robin hood....bolje bi mu bilo da nadje nekoga kome stvarno treba pomoci a ne ove hostaplere....zao mi je djece sto imaju takve roditelje.
Dragi moj fds, mislim da ako se neko ogrijesio do je ovaj međed koji je nakotio ovoliku djecu, pa im uskratio normalno djetinjstvo. Sebični gad misli samo na svoje porebe, a onda da mu mi brinemo o djeci.
Svi cete se ljudi svi do jednoga ogrijesiti ovakvim komentarima.Sramota jedna na tudzu nevolju pristajete,ako nemozete da pomognete a vi prodzite i nevrijedzajte.Ovoliki tekstovi za one jadnike.Stidite se,sram vas bilo sviju.