Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz Nase Stranke se digli protiv Efendica, a nisu se sjetili nikad da postave poslanicko pitanje o sigurnosti igralista u KS... providna politicka prica preko neduzno stradalog djecaka
SDP i Nasa stranka.
Gdje je sad Kojovic sto nije slikao po dobronji a ne policajce po gradu mozda da je slikao igralista dijete bi bilo živo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali ste svi lijepo na dzennazu doci i tako odati postu, a ne ovako.. Ovako ste ispali politicke figurice..
tako je..koliko znam svi iz opcine su bili na dzenazi...ovo je samo ploiticki skup
Dajte molim vas, kakve su ovo gluposti. Preko ovakve nesreće pojedine političke stranke pokušavaju da se dočepaju glasova. Na sta su spali!!!
Sumnjivo lice Dijete je izgubilo život na dječijem igralištu igrajući se. Šta je tu greška u odgoju? Šta su roditelji pogrješili? Poslali djete da se igra na DJEČIJE IGRALIŠTE.
ja glasam za vrecu zlata...a ako natrada sto mu svi zelimo onda za scepana malog...
Gospodo VIJECNICI nade stranke,gdje ste bili zadnje tri godine da pricate o DOBROBITI i da budete za COVJEKA?Fuj,pogano,nisko i jeftino igrate vrijedjajuci djecaka i njegovu smrt.Nek vam je na dusi ako je imate
Jadno dijete i roditelji,moje misli su sa vama u ovim teskim trenucima..Ono sto prati cijelu ovu situaciju i nesretan slucaj je licemjerje politickih stranaka.U tekstu kaze da ce se sjetiti na izborima ovog trenutka.Bas apolitican skup predvodjen Nasom Strankom i SDP im.Uredu sjetite se isto da su i to igraliste i sva ostala
Ovo se vec i ranije desavalo, jednom sam bio i svjedok kada se malac rukama zakacio za precku gola i gol je pao drugom djecaku na ledja. Sreca nije mu nista ozbiljnije bilo osim sto je dobio jak udarac. GOLOVI TREBAJU BITI PRICVRSCENI ZA PODLOGU!!!.
tuga je golema,nesrece se desavaju,krivi smo svi,niko nije oslobdzen odgovornosti.--djeca se igraju na opasnim mjestima i niko ne vodi racuna o djeci.-bolje sprjeciti nego ljeciti,trebali bi izvuci pouku da se nikada ne dogodi ovako nesto.
Poznato je da sarajlije imaju prekratku pamet.. Dakle ništa od toga. Sarajlije može ..mantati,, ko i kako želi. Tri godine nas drže na soli i vodu i pred izbore prospu koju plemenitu i glupe sarajlije pohrle i daju glasove. Uvijek sam tvrdila da narod ima onakvu vlast kakvu i zaslužuje!
Zalosno da se i na danasnjem skupu provlace izlizane politicke parole. Umjesto da skupa zalimo,ovi kvazi politicari iz SdP i nase str, samo pokusavaju zaraditi politicke poene i jos jednom dokazuju da im je najmanje stalo do sigurnosti i do osjecanja roditelja nesretno nastradalog dijeteta. Sramota
Ovo je vec pretjerivanje a tko ce bit odgovoran sto na igralistu stoji prenosivi gol sad treba tuzit fabriku koja je proizvela te stative jbg ,nije nikome drago sto je dijete stradalo a siguran sam 100%da je se vjesalo po stativama dok nije normalno postalo nenormalno i sad treba kao i obicno trazit krivca jer kod nas se za sve odgovara mi smo cestit i posten narod koji nezna nista drugo nego trazit krivca a negledamo koliko smo sami odgovorni za vecinu problema
R.I.P Salih e da je negdje vani tužiti one koji su radili pa ih po džepu debelo lupiti,ali ništa život nemože vratiti.
Dobro. Recimo da su građani u pravu. Samo je nejasno zasto prije ove nesrece nisu skrenuli paznju na igralista. Nije im bilo ni na kraj pameti.
ponovo politiziranje...s ovim naslovom ste pokazili dno dna novinarstva...
Pročitah ama baš sve komentare. Većina mi se baš zgadila. Sjetih se jedne lijepe, mudre rečenice: "Mišljenje je kao i guzica. Svako ga ima." Mnogi bi svoje mišljenje trebali zadržati za sebe, kao i svoju guzicu.
Pogibija djeteta je posljedica potpune zapuštenosti društva, nedostatak građanskih navika i pravila svakog pristojnog grada. Idemo redom. Narkomani već sutra razvale ono što se napravi danas. Policija ne čini ništa jer su od nedavno ovdje pa misle da je to normalno u gradovima. Isto misle i njihovi šefovi. Političari od ovoga okreću glavu jer tu se igraju djeca nekog naroda, a njihova djeca su sigurna i igraju se sa djecom iz istih krugova na mjestima zatvorenim za javnost. Njihova djeca su sigurna. Oni su se pobrinuli za svoju djecu i nije ih briga za tuđu. I bez toga oni imaju punu glavu problema sa kojima se teško nose. Zato oni ne osjećaju grižu savjesti jer nije njihovo brinuti za tuđu djecu. Sjetimo se samo pokojnog dječaka Mrnjavca i zločina nakon kojeg se nije promijenilo ništa!
Petre svaku ti potpisujem i udaram muf na kraju!!!