"Abeceda demokratije"
0
Građani Sarajeva pokreću festival
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma šta zna asim bešlija, idiot najveć
Ja papanluka majko moja mila.
A mora se od necega poceti, ali mislim da je mjesto pogresno, trebaju direkt pred vladu, skupstinu i dom naroda....da se oni malo prestrase sto su unutra, al bojim se da je i ovo suplja i da nece imat vece \"fajde\" od istog....samo se bojim da ih nece presrest vehabije misleci da su Queer festival retarda i bolesnih umova pa ih nasutat...gluho bilo!!!
Nema naprednih promjena bez krvi a pogotvo drzave.Ko li je jos dobio protestirajuci pred katedralom ? Prdite u prasinu.
e Sarajevo sigurno nije poznato po velikom fudbalskom klubu. Pisu satro ozbiljno saopstenje i ubacuju tako neozbiljne komentare
Cuj jedan veliki klub ... Daj ba ukinite ovu vijest i ne ofirajte se vishe .
MOJ GRAD MOJ KLUB ! ! ! JEDAN GRAD JEDAN KLUB ! ! ! Jos nekih nejasnoca?
Da malo vise čitas o tome , znao bi da je samo jedan jedini veliki klub u Sarajevu. Al da se ne mučis reci cu ti ja. To je FK Željezničar. Pozz
Jedan grad, jedan klub!!!
@komentatori Ne kontate poentu. Hajte prestanite pljuvati po onima koji se bore da nešto promijene. Ako ne želite pomoći nemojte ni odmagati.
jo šuplje medene mi...
Šta je to što su naveli ? Šta je poenta ? Više festivala ili podržavanje Queer festivala ? Demokratija - vladavina većine. Kada bi se glasalo da li da se održi Queer ili ne, jasan bi bio odgovor većine.
Akciju podržavam ali prijedlog je loš, ko će svake godine plaćati tolike izbore, da ste naveli svake dvije godine, pa hajd. Ako bi se još formalizirali onda bi ovo imalo smisla, ovako mi zvuči neozbiljno.
Sto ne mogu na rende kora.... Sve dok su neformalni, nikakvog hajra od njih. Samo ce se jos vise isfurati i razocarati. Formalizujte se, stanite svojim imenima pred gradjane, pa tek onda nesto trazite.
ma mislio covijek na FK Olimpik :P