Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......kome prijaviti?Korumpiranoj policiji, vic godine:)))))
nije nego jednoj babi se prijavljuje. Na lokalu 769, a onda baba prenese policiji :)
......uuuuu i baba u talu:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve letim da prijavim pa da me dvije palije jednu noć dočekaju u mračnom haustoru.
Fotografije, tonski zapis, video?! Sada smo i privatni detektivi hahah pa hajde izglasajte to u Parlamentu pa da se registrujemo da nam staž ide hahah A mogu misliti represije na ove koji prijave kada prijavljenoj gospodi ustupe lične podatke :D
Ne javlja se niko na telefon , zderu meso kod pirije
A VI KAO NE ZNATE NIŠTA! :)))) Ne morate mrdnuti iz svojih kancelarija, dovoljno je da pratite štampu i Vijesti, pa da postupite. Toliko je toga rečeno i napisano, a da niko, za sve ove godine nije istražio niti jedan slućaj. Ne uvaljujte građane u svoj posao! Radite, imate šta da radite! Materijala ima na pretek.
tako da se zna sta narod zna, pa da se pripreme
Pao server zbog preopterecenosti :)
Deset odgovora i fizički dokaz,pa onda policija nema šta da istražuje,sve je građanin obavio.Još onda da čeka pretres ko klix.
Vi ste nesto napravili a da nista ne napravite. Kao i uvijek, samo gluposti. Procedura je takva da nikad niko nista nece moci prijaviti niti dokazati.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA VJEROVALI ILI NE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH NITI UMIJU, NI HOĆE DA BAR ZAPOČNU OZBILJNO DAA RADE, ČUJ INFORMACIJE HAHAHAHAHAHAHAHAHA GRAĐANI MOGU PRIJAVITI KORUPCIJU HAHAHAHAHAHA LJUBIM VAS, OVAKO POSRAN, KIŠOVIT, NIKAKAV DAN STE MI ULJEPŠALI EVO SE TRESEM OD SMIJEHA.
kome, bola, kome?!
sto se izvinjavas?! bas mi je simpa to vinjo vinjava :D mozda promjenim nik u vinja vinjava :)))) simpa je i sto se sad tako izvinjavas :))) svi ovdje nekad dodjemo nadrkani, pa se isprasimo na nekom... bolje tako, nego na nekom bliskom i dragom ;) uzivaj u danu :)))
vicevi.net
dobre šale nikad dosta
to je kad je ima malo ... ovdje (na klixu) je ima k'o u priči :-)