Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA PREDLAZEM DA OLOVO BUDE DISKTRIKT. TADA SVE MOGU ZAVRSAVATI U SVOJOJ NAHIJI, NE MORAJU ICI NIGDJE IZ NJE...
Olovo je Tuzlanski kanton po karti.
Pipo , Ali ti rece \"uzmi kartu\" , ja bih samo dodao , U JEDNOM SMJERU ....
Chista politichka manipulacija gradjana Olova,da se izdvajayu iz ZDK-a,to se nesmije dozvoliti odredjenim pojedincima,da za svoje lichne interese,zloupotrebljavaju mjeshtane bilo koje opcine u federaciji BiH-e!!!
@Pipo ti se prestani glupirati, ovo sa Džekom je najveća glupost koju pročitah. Logično je da Olovo pripada Sarajevskom kantonu, uzmi kartu i sve će ti biti jasno, ali naša nakaradna politika ga smjesti u Zenički. U potpunosti se slažem sa @bistrik, to su čuvene gazije i patrioti, da je Olovo palo u ratu, otišlo bi i Sarajevo.
jeb.em ti pi.po sve živo i mrt.vo u š.upak
dobrodosli branitelji bosne, cuvene gazije i patrioti
Prestanite se vise glupirati. Djeko je protiv pripajanja Olova nasem kantonu a njegova je rijec jaca i od skupstine i od vlade.