Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drvosječa vara narod prodajući im mrki ugalj banoviće, koji je ustvari ugalj iz miljevine ili kaknja. Neka njega prekontrolišu.
ugalj iz kaknja je kameni ugalj jako dobar bolji od uglja iz banovica problem uglja iz kaknja je sto je prejak velikom temperaturom gori i slabe peci se tope i krive morate ga nijesati sa drvima ili ugljem iz banovica da vam ne krivi pec od temperature . Napomena naruicit uvije tonu kakanjskog uglja pomjesajte sa pola tone banovickog imace te jako dopro gorivo
ahihihih, ako bude jaka zima, trokut sa-ze-tu, će biti zagađeniji od pekinga.
jos ako rusi zavrnu plin bic honkong po smogu ujutro ili ilidza u 7 sati na tranvajskoj stanici sami co2
balvan revuluciopnari
I kad uzmu palamuditi kako su politicari lopovi. Mislim da je pravo pitanje ima li postenih ljudi u ovoj zemlji uopce?!
kakvi biraci taki politicari ,,,,, kakvio ocevi takva djeca kratko jasno
samo ako te nemoze zakinuti ,e sigurno onda nece
Nije isto kubni metar koji drvosjeće plaćaju i nabavljaju, i metar koji nama prodaju. Razlika je čisti dobitak stečen prevarom.
"Iz Kantonalne uprave za inspekcijske poslove KS napominju da se u ovakvim slučajevima najčešće radi o osobama koje se bave bespravnom krađom drveta i bespravnim prometom, a inspekcija je nemoćna da preduzima mjere iz svoje nadležnosti, jer prevareni građani nemaju podatke o osobama čija su meta prevare. " Inspekcija radi za lopove i uvjek je radila! Treba ih uhapsiti zajedno sa šumokradicama, jer uništavaju naše šume! Kako ne mogu da dođu do bespravnih prodavača? Pa zar oni misle da je cijela BiH maloumna i misle da su toliko jaki pa da im se ništa ne može. Kako god može kupac drva da dođe do njih, može i ispekcija! Ne sliježite ramenima inspektori kao posljednji debili, praveći se da vi ne možete ništa. iZ VAŠE IZJAVE SE VIDI DA LAŽETE I DA STE POTKUPLJENI!
Ogrevnih?
Ovo je dublji problem, milioni maraka se godišnje bace u vjetar nesposobnošću vlasti. Ako želite da režete drva u svojoj šumi, mislim da je cijena oko 30 KM za kubni metar, koju trebate platiti državi. Onda uporedite to sa cijenom metra drva na tržištu, ošigledno niko ništa ne plaća. Ovo je jedan od razloga glasanja za SDA. Čitava sela žive samo od ilegalne sječe šuma.
i manji gradov i isto
Narodu je još jedino ostalo da ukrade malo šume jer su sve ostalo već pokrali (zna se dobro ko).