Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduvijek je bilo , \"Udri konja koji teret vuce\"
pojedete govvwno agresorskoj Srbiji!
Podrska FRONTU!Tacno je da su gradjani samo asistenti unistenju BiH-e sve dok im krov ne padne na glavu,BUDJENJE ce bit BOLNO! Slazem se da bi G-in Inzko treb\'o pod hitno da upotrebi bonska ovlastenja,FASIZAM nikad nije bio veci neg danas ko i pljacka drzave i naroda u BiH-i! Narod treba sic na ulice i trazit odgovore Tihicu ko i EU-i jer svi znamo da svi znaju STA se radi u nasoj drzavi al nas SMATRAJU i dalje OVCAMA za klanje! BiH4EVER!
zahvalite se alji na referendumu 92 puno vam je dobra donio havla dragi aljo za 100 000 mrtvi hvala dragi aljo za 300 000 muslimana iseljeni po svijetu hvala aljo za unistenu ekonomiju hvala aljo sto smo spali na 24 % hvala aljo za vize hvala aljo za sto umijesto para od strane pomoci da si obnovio fabrike igradio si dzamijetine hvala aljo sto nas sve komsije mrze hvala aljo...
@minhen...zlocinci ne idu u dzenet,kako ti napisa,nepisi o necemu o cemu nemas pojma...samo vi Srbi nemate zlocinaca,a ostali su svi zlocinci...uzivaj tamo u Njemackoj kad ti je bog dao i ne lupetaj,jer ne znas stvarne cinjenice..POZDRAV...
kakva je to agresorska srbija -toliko muslimana zivi u srbiji i izbeglice iz bih muslimani bjezali u srbiju,a upravu su ovi,treba odma uhapsiti silajdjica i tihica,oni ostali jos iz 92 kada su uveli bosnu u rat-kakvi ste vi muslimani napredni vama bi zlocinac alija jos bio presjednik da nije otisao na dzenet- opametite se bosnjaci i gledaj te u buducnost a n samo da kukate
Agresorska Srbija???Koliki kompleksi...
Sacekaj malo, jel ovdje sad narod kriv ili Valentin? Sta hocete da postignete? Ja sam potpuno zadovoljan situacijom jer \"kakav narod, takva drzava\". Na demokratski nacin necete nikad rjesiti situaciju, bas nikad. To je narod kojem treba batine.
Glupi Hansu u Bosni i Hercegovini zive i Srbi i Hrvati i svi smo mi krivi, nemoze se za svaki problem ove zemje okrivljavati Bosnje-muslimane. A kad procitam tvoje komentare tebi bi bolje pasao nadimak \"Adolf\"
Raja, vise se ne meRE DURAT na ovih 24 posto. Nidje nam ne daju izaci, a SKUPE avionske karTE za zemlje u koje MOZ|EMO bez vize: Iran, AFganistan, PAkistan, SUDAN... A genocidasi u auto i za tri sahata su iz Banjaluke na kahvi u Becu. SramOTA! BIH4EVER!
ne moze glupi bosnjo nikako shvatit da je problem u njemu. ne valja srbin, ne valja hrvat, ne valja NI JEDAN MEDJUNARODNI PREDSTAVNIK ZA BiH pa evo ni ovaj posljednji u kojeg su se doskora zaklinjali ko u Ciru do prije mjesec dana.