Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta će oni od toga uraditi, to je njihova stvar. šta su sve "necigani" uradili i upropastili od koječega što su u životu dobili, pa šta. a ta priča "zašto ovima, a ne onima" je naivna, poput one, čuj prava životinja, šta je sa ljudskim pravima...e pa vi koji smatrate da odlično određujete prioritete, bolje pomažite tim ugroženim kategorijama nego što kritikujete. nisu svi invalidi sveci, nisu ni svi romi stoka, samo je to kliksaško dušebrižništvo nenarušiva konstanta. nek im je sa srećom i halal, za njih je, neka ga zapale ako im je ćeif. ako nije njima, nekom drugom izgleda jest.
Bolje poštenim siromasima napravite, nego ovim govnima ciganskim koji ce razvalit 50% materijala i zivjeti kako oni znaju, na ciganski nacin
neka masala
Da nisam vidio vlastitim ocima nebi ovo piso, u tarcinu napravili kuce romima sve zivo raz*** prodali sve sto se moze prodat ispred kuca brdo smeca i zeljeza i kome oni sad ovo prave ?.
Naravno tim ljudima samo da je guzovace kao i citav zivot sto zive, vidio sam vec vise kuca u par naselja koje su im napravljene. Izvalili sve zeljezne ograde oko kuce, izvalili sve prozore, pocupali sve instalacije i sve to fino prodali, a vi samo njima gradite kuce a oni nek prose, i s ovim ce isto biti, opustosit ce ove kuce u roku jedno sedmice!
Sad ce Bosnje u komentarima pokazati svoj merhametluk i toleranciju kao i ljubav prema drugom i razlicitom Isti ti komentatori na drugim tekstovima ce pljuvati po Amerikancima, Svabama, Svedima i kmecati kako mrze muslimane
Bosnje ce komentarima a ostali na balkanu su to pokazali djelima 92-95 i opet bi da mogu!
Slazem se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djaba bacanje para, sve ce oni to polomiti i popaliti i opet zivjeti po satorima..