Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare ljigavci ostavite sve zrtve na miru
Dan sjećanja na stradale koji (uglavnom) pripadaju drugoj naciji čiji su nas sunarodnjaci držali u opsadi bez hrane, vode, struje, ubijali, granatirali... to može samo Sarajevo!!! Nisu ga pokorili oni, pa neće ni današnji papci. Pokoj duši svim nevinima ubijenim u Kazanima!
Mi, bosnjaci, se samo u Svemoguceg Gospodara mozemo uzdati. Mi smo narod koji je prezivio genocid i koji opet prvi pruza ruku. Ali jednostavno, sa srbima to ne funkcionise. To su ljudi koji su nastali na lazima, razvijali se u lazima i zive u lazima. Njihovim venama tece laz kao krv i njihova svaka misao bazirana je na lazi. Krajnja misija srpskog naroda je nestanak bosnjaka sa ovih prostora, dok se to ne desi, oni nece biti mirni. TO NEKA NAM JE JASNO DO SUDNJEG DANA!
KAZANI SU NAJVECA SRPSKA LAŽ....
KAZANI NE POSTOJE OVO JE SRPSKA LAŽ...
O kakvoj Vi istini pricate iDiotiiii,u Sarajevu je ubijeno 1601 dijete nevino,danonočno granatiranje grada od strane istih ovih kojima danas hoce nekakvo sjecanje da odrze...ISTINA JEDINA JE OPSADA GRADA SARAJEVA OD SRPSKIH TERORISTA I IZDAJICA.
U krvi srbina je laz. Toga moramo biti svjesni i ne smijemo gubiti zivce zbog toga, vec moramo biti istrajni i jasni u svojim stavovima.
Svi pripadnici ARBiH uhapseni i osudjeni, jos smo im pomogli u tome, i spomenik sagradili, a oni jos uvijek kriju pola ratnih zlocinaca po Hrvatskoj i Srbiji.
Pa istina, sta dislike tu nesta...
Niste vi te nesretne ljude ubijali zato jer su vaši "sugrađani" nego zato i jedino iz razloga jer su Srbi. E onda bi to trebalo i pisati na spomeniku, ali onda bi se rušio narativ o tome da Abih nije činila zločine.