Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ns ovoj katedrali piše: Bošnjaci katolici grada Sarajeva 1887 god ...
Eno u Neumu katolici skupljaju novac za džamiju
Jadan bijedan Vatikan nema pare za opravak pa mu super bogato Sarajevo plaća štetu, bravo imbecili!!!
nek grad "sarajvo" se ogleda malo na prethodnu sda vlast kantona sarajevo. pa fond je gradio po luzanima, dobrinji,stupu. ovi grade po ilijasu da moram placat autoput da odem na poso, na sipu bilo 10 stanova sto su napravili.
Sto minuse lupaju na komentare gdje se ne podrzava ovo ludilo gradonacelnice. Vecinom minuse udaraju bosnje, FGR-ovci. Nemojte im katedralu dirat tu idu na ponocku.
Nova vlast sve cini da se dodvori hrvatima. Znaci, to nije sat na gradskoj vijecninici, niti gradskoj bibljoteci, nego je to sat na katolickoj bogomolji, a novac je svih poreskih obveznika a najvise Bosnjaka. Ali eto napravite, da mogu FGR-ovci bosnjaci ici na ponocku, da ne zakasne.
Sta li ce sutra pasti
Koliko? 50.000 tisuća?
a kad se džamije trebaju popraviti onda se skuplja na dzumama od naroda,kakvi ste munafici,zivite bosanske katolike nek sastavu sergiju skupljanja
Sva sreca pa nije otpalo nista sa neke dzamije gdje HDZ ima vlast, jer bi se skupljala sergija nakon dzume...
Tender vrijedan cca 200 000 KM
Jok Hdz ce