Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gračanica baš nadrlja, ove godine nijedan belaJ je nezaobiđe :( .
A taman pocela k'o Monte Carlo..
Rekao je Resulullah, a.s. : "Pred sami kraj ovog ummeta, pojavit će se propadanje zemljišta, deformacija ljudi i padanje kamenja sa neba." Aiša, r.a. ga je upitala: "O Allahov Poslaniče, zar ćemo biti uništeni a među nama će biti dobrih Allahovih robova?" Poslanik, a.s. odgovori: "Da, kada se pojavi zloba kod ljudi." (Sunen Tirmizi, 6/418)
Rekao je Muhamed i da se planine ne pomjeraju... pa slagao. :D
" /9/ "On je nepomična brda po njoj stvorio i blagoslovljenom je učinio i proizvode njezine na njoj odredio, sve to u četiri Dana - ovo je objašnjenje za one koji pitaju" lol
PRIKAŽI ODGOVORE (14)