Vozimo automobile naših djedova
0
Gorivo poskupljuje, a u BiH sve više vozila na ulicama
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za novo auto balkanac treba da štedi između 20 i 30 godina u normalnim zemljama aute mjenjaju ko mi čarape
ima tu i do mentaliteta, ja cesto putujem i slabo vani vidim auta vise srednje klase i visoke klase , uglavnom su to auta stedljivog predznaka i ekonomicnosti te eko osvjestenosti, doduse vani je i gradski prevoz uredjen. Hocu da kazem , kod nas mi je malo previse nabrijanih auta s obzirom kakav je realan standard. Valjda je taj prestiz bitniji od stvarne mogucnosti pa ce neko radije voziti pilu nego jesti zdravu hranu. Auto je u normalnim sredinama smao prevozno sredstvo na 4 tocka koje te vozi od tacke a do tacke b, al eto kod nas ocito nije .
vala, ja sam pjesak, tako da me zaboli :-)
Ima se može se
Pa zasto narode imate Drzavu ,nek vas servisira ,tako je sugdje u Svijetu , povlastice za Borce neka ,uvoz mladjih od 18.godina ,vi i neznate kakvo auto od sedag godina u Njemackoj kupiti ,atutoXD.Kad mogu ta bagra na vlasti ,a vidimo sad da i ne vladaju zive ko Paraziti.
I šta sad,trebam prodati auto jel ??? Haj ba ne serite,nego vidite kako da nahranite gladan narod da se ne dižu pobune i kod nas.
od 2003 je povecan za skoro 1/2 ili blizu 50% a ne 30-tak%:-)Preracunali ste se
Golf 2 zakon, još iz 1983. Ostale bih komisijski na tehnički pa ko prošo,prošo.
Sav krs iz EU (posebno iz Njemacke) je u BiH. A sto je gorivo skuplje ovi krsevi se sve manje mogu vozati, polako truhnice oni na parkiralistima.
U Bosni ne postoji kriza, Svi dobro zive.
Zašto niko ne kaže koliko je od 954.425 stariih od 20 godina. Vozaju se \"najbolja\"auta na svijetu Golf I i II a onda u Crnoj hronici \"iz neobjašnjivih razloga\".
nije zvaka za.....
Tuzno je da toliko bosancerosa voze cetvorokotace. Nisu zaluzili majmuni.
cuj ti propagande sa-x.com VOZIMO AUTOMOBILE NASIH DJEDOVA ... vozim vam ja mamu maloumnu !!!
Znaci i struja poskupljuje i gorivo poskupljuje ... prehrambeni artikli su vec poskupili :) sta reci osim SDA hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiii SDA hvala tiiiiiiiii
Od tog broja vozila, 60% otpada na golfa II Dizel koji inace kosta oko 6000KM ako je \"napucan\". O manijacima koji traze i po 7-8 hiljada za golfa II GTI necu ni da pricam,a obrazlozenje im je da je golf GTI u Njemackoj neprocjenjiv,pa skontajte gdje mi zivimo PS I ja vozim golfa :) nebitno kojeg
pa kada ide na trafo ulje sve