Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je došao da diplomatski ali odlučno saopšti Dodiku šta će biti od RS nakon haških presuda.
\"Jedinstvo SAD-a i Evrope posebno je kritično u BiH, gdje nacionalistički političari neodgovorno izazivaju samu srž Dejtonskog sporazuma i ugrožavaju funkcioniranje i integritet bosanskohercegovačke države. Bosanski čelnici često stavljaju vlastite interese iznad onih njihovih građana. BiH ne može zauzeti mjesto koje joj pripada u Evropi ako nema državu koja je dovoljno funkcionalna za zahtjeve NATO-a i EU-a. Mi smo, zajedno s našim evropskim saveznicima, posvećeni pomaganju BiH da ispuni te zahtjeve\", kazao je Gordon. Sta je smrdibube iz rs sta ste se sasrali
Riješenje je jednostavno, skinuti Milorada Duduka sa vlasti i ukintui Rep.Srbsku, pardon ne morate je ukidati ona se i onako sama raspada.
A JEL MAJKE TI? CUJ? A EUROPA? STA ONA RADI? ONA POMAZE JEL???
IMENUJ IH KRALJU.... INACE TO TI JE SVE SUPLJA
U PRIJEVODU SALJU NAM PRIJINU PRIJE PRIJU. TEK DA SKONTAMO KOLIKO SMO IM VAZNI.
Reci nam nešto što ne znamo :D A meni je gore kako ama baš svi znaju to , a opet niko ništa ne radi po tom pitanju.Pa ljudi ko će nam pomoći ako nećemo jedni drugima. Da nas se skupi dovoljno ne bi prošli neopaženo i nije istina da ne može ništa uraditi ! Samo treba skupit hrabrosti i vjerovati u snagu naroda !
Prijatelju dobro došao u BiH.
Opet nam zapadnjaci sole pamet i izmišljaju toplu vodu...
cekaj, prosle godine haris je bio neodgovoran pa se upeli da ga sklone. Sta je sad? Dobili ste sto ste trazili.