Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napacena je cijela BiH!
Kme, kme, pa dokle više cmizdrenja? Tko vam brani bošnjaci biti obrazovan i poduzetan? Kako Hrvati mogu stvarati godišnje 9 mlrd. km u Hercegovini? Hrvata u Hercegovini 190.000, prihod po glavi 46.315 km. Bošnjačka ekonomija u Hercegovini stvara 900 mil. km prihoda, a u Hercegovini muslimana ima 80 tisuća, po glavi 11.250 km. Istočna Hercegovina -65.000 Srba prihod srpskog gospodarstva 1 mlrd. km-po glavi 15.384 km.
Rambo, pa te podatke objavljuju redovno poslovni portali, evo izvoliš https://www.akta.ba/vijesti/top-20-kompanija-u-zhk-z-po-prihodu-dobiti-i-broju-radnika-u-2019/118786 . Dakle samo Zapadna Hercegovina u kojoj živi 80 tisuća Hrvata uprihodi 4 milijarde kmgodišnje, a još 1,5 milijardi km uprihodi zhk poslovnjaci preko svojih filijala u Hrvatskoj i ostatku europe.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Druze napacena i podijeljena je cijela BiH
Istina
Ridjobradog uopce ne zanimaju Stolac i bosnjaci koji zive u Stocu, kao sto ga ne zanimaju ni ljudi u Capljini, Ljubuskom, Tomislavu, Livnu; da ne govorim o jadnim ljudima u RS. Njega samo zanimaju opcine u Sarajevu, ostalo manje vise otislo jos 95’.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jotimas11.jadan tili si.kako te bolan nije sramota.onaj Čović sve fabrike pokrade i ostavi toliki narod bez posla ,a ti non stop na Bošnjake.Osim toga,gospu ste izmislili i lažete cijeli svijet koji tu dođe radi svojih muka i nevolja.eto koliko vi držite do vjere .lažete i kad se krstite.nemoj više da iskazuješ toliku mržnju ,pojest će te to.tvoj profil sam upratila već odavno i vidim da te uvjek ista muka muči.Bošnjaci.lijeka protiv toga nema.
gdje je HDZ tu je i patnja.kratko rečeno.to treba samo nogirati kad su ko niko.
Ja ne vidim u čemu je ovdje problem. Žive dva naroda s dvije komplet različite kulture u istom gradu, i opet pitanje u čemu je tu problem? Možda je to nekome problem?
Tesko je reci da je napacen Dizdaru, kad imas jednu stranu koja svim mogucim silama, sad u miru- pokusavaju uskrsnuti Herceg Bosnu - koja je 1945 dokazano bila fasisticko-nacisticka tvorevina... Sa tim ljudima koji to podrzavaju - tesko se i raspravljati - jer -ko se jos sa pripadnicima nacisticke ideologije raspravlja?! Za takve stvari Njemci osudjuju na dozivotne kazne zatvora, a kod nas je sasvim normalna stvar!
jednostavno zabraniti vjeru. Zatvoriti sve crkve, džamije i druge ustanove koje prodaju mržnju.
Linija Sarajevo-Konjic-Jablanica-Mostar-Stolac-Neum... Hocemo na vrijeme izbore...
BEGOVSKA CIZMA DOLAZI NA SVOJE, VI STE SADA STARA NACIJA ZA DULJI OPSTANAK U KAMENJARU... MLADEZ OTISLA U SVJET...
Zna se zivot na Balkanu sve dok je stanje dobro lajemo jedni na druge,a kad je poplava,zemljotres to je sve braca,sestre komsije nema ljubav na sve strane.Mi smo samo stoka bezobrazna koja nece da se udruzi da djeci napravimo buducnost nego pustamo da nas ovi vrte oko malog prsta.
Ličiš na dedu što jes', jes'.
Najveca tragedija bosnjackog naroda je sto sve njegove stranke SDA, SDP, Nasa stranka, DF, Narod i pravda, NBL, Nezavisni blok, BPS, BOSS itd. su duboko podijeljenje, a svi vide samo Kanton Sarajevo tj Republiku Sarajevo, i njegovu milijardu KM budzeta godisnje. Svi bi bar ako nista trebali se ujediniti oko ideje borbe za Srebrenicu, Stolac i za sva ona mjesta gdje su Bosnjaci u manjini i gdje im HDZ i SNSD pokusavaju oduzeti prava. Bez Bosnjaka nema ni Bosne
Jasno je da hrvati ne zele bosnjake u stocu kao sto ih nisu zeljeli '93 Ima ih manje i pitanje je vremena kad ce izgubit vlast. Za to sto je bosnjacima dole uzasno je kriva SDA i bakir, jasno isto ko sto su hvrati odgojeni na fasizmu i ideji herceg bosne