Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema proslave Nove godine radi toga što su svi zaposleni !? Ali se zato građani čuvaju za mevlude i to da daju oduška svojim psolovnim uspjesima !
zasto slaviti pagansko-hriscanske praznike????
Pa nemoj ni slaviti balijo, slavi svoje kozojebske praznike, koga zaboli šta ćeš ti slaviti!?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pametni Goraždaci, šta će rasipati pare na gluposti. Al' zato neka dostojno proslave Hidžretsku Novu godinu
I tu ne treba slaviti isto.
@touch naravno da je demokratija i da svak moze slaviti, samo zelim naglasiti da nije po sunnetu slaviti novu hidzretsku godinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
balijama samo daj motiku i kopaj koje slavlje koji bakraci , ja da sam na njihovom mjestu neb slavio iz inata, te ustaskocetnickovelikosrbskohrvatskeblagdanskopraznicke dane te nek slave oni odnosno mi a vi ima da radite i kopate i tako u nedogled dok ne pomrete a svu tu ljepu tradiciju kopanja i rada prenesete na dijecu pa da nase djece nerade nista a da vasa kopaju i nikad nista ne slave sem pola dana za Bajram
nedao bog dati raji malo radosti, sto ne stede raji na porezima a ne na slavlju jadovi zajaho coban radeljas privredu pa vas stego
Cuj smog i magla. Jeli ovo neki novinar koji iz muftijstva pise za klix?
Bitno je da je SDA Radeljasa ostavila na ministarskom mjestu,naravno u svojoj kvoti
Najjaci su mi ovi sto kazu "nemoj slaviti balijo koga briga sta ces slaviti" a u Gorazdu i u ostalim gradovima gdje žele na silu nametnuti baš ovaj praznik Bošnjaci su apsolutna ili skoro pa apsolutna vecina.
balije se sve više udaljavaju od europe. zato ih njemci nemilosrdno deportuju natrag u njihov isil obučni centar, zvani 23%. nisu njemci glupi da drže bosanske musliće.
Sta se zapravo slavi
100.000 radnih mjesta logicno
kuko slavi se dan kad smo tvoju kevu oderali na redaljku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ne treba proslavljati ove kvazi praznike, kskva nova godina ba, iz godine u godinu gore, zato se para na alkohol, drogu, neko ludovanje potrosi, toliko paraa da bi citava planeta mogla zivjeti mjesec dana da svi jedu, negdje se zlatom placaju mjesta u restoranu, a negdje neko lisce jede da ne vi umro. Kakva ba vise nova godina, nametnuta kao sekularn praznik, ouzbiljite se.