Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vinko Puljić je cijeli rat proveo u opkoljenom Sarajevu i dijelio sudbinu svih nas u gradu. Veliki čovjek...
Drinske mučenice su iz samostana "Marijin don" na Kalovitim brdima kod Pala u decembru 1941. godine sljedbenici Draže Mihailovića zarobili, i natjerali da po velikoj hladnoći prođu putem do Goražda.Tokom noći oni su provalili u njihovu prostoriju s namjerom da ih zlostavljaju, a birajući između smrti i časti, časne sestre skočile su sa sprata ovog objekta. Polomljene, usmrtili su ih noževima, a njihova tijela bacili u Drinu.
To se hoce srbima podvalit...tamo su ubijali samo ustase....a bilo ih je...ne samo hrvata...
Jos da mu Papa postane katolik jer ovoliko zla u katolickoj crkvi puni mediji a on nista ne mjenja...sve pe....richtig okupirali
Edim Fejzić, Hrvat iz Goražda, bio je član Doma naroda BiH 😀. I onda Bošnjaci kazu da neki drugo ruše BiH.
Pa ime i prezime govori da je legitimni hrvat haha
To je Bosna, a bogami i Hercegovina.
U Brckom 93 HVO da je bio malo jaci poderali bi nas ko Bugarsku skupstinu ,da su bili na nasem mjestu to bi garant uradili,a nasi Brcanski Hrvati su umjereni...Zasto se cudimi sto su nam sve radili u Stolcu,Pocitelju,Ahmicima, Zapadmom Mostaru .
Hocemo da budemo kulturni ,tolerantni, dobri prema komsijama,a komsije su nam zmije...to se pokazalo u zadnjem ratu..Ej moji.glupi Bosnjaci..
Vidis ti to,jesmo ulizice,da li bi u Grudama nesto tako Hrvati napravili za stradale Bosnjake.!? Zato smo svedeni na 25% BiH
Ne prdi - malodusni velikosrbine. Svakog putnika namjernika treba fino docekati i ugostiti.
Helem da ti kaze jedan ko je po belaju sa juga: Bosna je BOSNA a Hercegovina je hercegovina. Jbg ko to zna zna i ne treba od toga praviti filozofiju inace si gori od onog iz Gruda jer si i ti u tom slucaj samo grudan ali nisi i SIROK. Ako mozes drugog nauciti nesto (a primjerom se uci najbolje) nauci ali ne pametuj previse. Kakav si takav si a ti da budes jos bolji (kobajagi) ako nekoga malo spustis.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto onaj ko rehabilituje četnike i rado spominje čiča dražu ko ona trivićka više puta neka ne zaboravi.
zar ne kazu da tamo nema hrvata
Nekih 17