Komentari (459)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam neke sa slike , nisu glupi ali su totalno neodgovorni. idi bolan na neku livadu, gdje nema žive duše, izluftiraj i sebe i djecu ali ti u kontru i opet će nam uvesti neke mjere.
@Darinka Zna li se ko ce odgovarati ako se ove mjere pokazu tragicnim? Solak? Campara? Ili nalogodavci iz pozadine?
Oj ljudi moji de malo uozbiljite se. Ne trollam nije mi do toga, nego evo zašto nama trebaju restrikcije, evo zašto
@realDezmond u rs u i srbiji br zarazenih raste kod nas se seta i evo nema zarazenih nego hajmo trend grdjani koji sve znate sta treba a ne treba sta to vas pecka i sta vas zulja ?!
@realDezmond Da nije bilo nikako mjer bilo bi jos gore nego sad.Bosnjaci su svjetsko cudo.Da je rat ovako bi isto bilo.
Cerkezz mamuuuu ti natakarrim
Ko se ne bi razocarao da je dobro placeni sef zatvora koji ostaje bez zatvorenika
Bosnjaci stoka bili i ostali. Al sta ces, nama samo zakon i pendrek. Da nisu nikako bile mjere, 90% Bosnjaka bi se grlilo, ljubilo ne nosilo maske. Al kao sto klixovci komentari bi rekli naturalna selekcija,pa oni prvi bi nastradali
Realno da nije medija nebi se ni znalo za koronu narod bi normalno zivio kao i svaki drugi dan...korona je dosla malo se zadrzati i otici, a ovi nasi nebi izlazili iz vanrednog stanja ili bolje reci oni bi zatvorili narod a oni rade sto im volja
Samo tako i treba...
Boga mi i mi smo se zazočarali kad smo vidjeli Solaka u kafani a mi kući zatvoreni isto ovce.
Ti snosis odgovornost za ovo jer si ti clan kriznog staba. Ovo je tvoja pamet. Na odgovornost se stavljaju i saobracajke tebi i ostalim clanovima kriznog staba.
@fbUser1567617644. Mozda nisi znao, ali u BiH je jucer bilo zarazenih 1486, a ukupno je umrlo 58 od pocetka ove pandemije korona virusa, dok je u Svedskoj zarazeno 18 177, a umrlo 2 192, uz jos 17 za koje jos od katolickog Uskrsa ne mogu da utvrde tacan datum smrti.
@OnlyJustice. Goran Cerkez ne zna bosanski, zar nisi primjetio da on govori novohrvatskim jezikom.
sad ce u feceraciji maske i rukavice jedino lopovi da nose.
Razocarenje- osjecaj koji imam kad udjem u bilo koju zdravstvenu ustanovu u BiH. Narucis se na bilo koje snimanje cekas par mjeseci.Dodjes u cekaonu pazis da ne padne prozor na tebe, da ne pukne klupa na kojoj sjedis, da ne dodirnes nesto jer je sve prljavo.....itd itd...
stoka. vratiti sve mjere.
Pa Sarajlije su pametni, znas sta kazu “ nece to kod nas “. Cudi me da smo jos zivi
Poslusnici bjelosvjetske politike, kao da je virus zec pa ce da skace sa zarazenih na nezarazene.
Svako ko ima djecu je izašao vani. Jesu li popustili mjere? Jesu, i šta sad!? O tome ste trebali razmisljati gospodo iz Kriznog staba. Ili niste racunali da ima puno podmladka u Sarajevu.