Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Gojeru uvukao bi se svima u guzicu. Sta li si to ti uradio za kulturu. Mufljuz najveci
NIJE OVO SESIJA, OVO JE KLASICNA SECIJA DRUSTVA UMIROVLJENIKA I STARACA, KOJI NE ZNAJU STA CE OD SEBE, PA SE SKUPLJAJU UZ KAFU DA BI REKLI NESTO STO AMA BAS NIKOGA NE INTERESUJE.
A ja se nadam da će Gojer i udruženje propalih političara 99 konačno progledati! Nada umire posljednja.
Hoce hoce, uspjet ce, jer ne moze nam biti gore nego sto je do sada bilo, tako da svaka promjena moze biti na bolje nikako na gore...
Pa Gojeru magarčino ti si sve uništio kulturu u Sarajevu. Bio si u zadnjih 10 godina u SDPu pa u Ekološkoj stranci pa u Stranci za BiH kako te nije stid, a vi još prenosite njegovu izjavu kao da je relevantan faktor. UŽAAs Ne volim da pišem komentare ali prenositi šta je Gnojer rekao je dno dna.
sve lelemudi..dosadno im pa se šatro nalaze i razglabaju,preljevaju iz šsplje g u prazno..edosta nam je šuplje..
Nece nas kulturno osvijestiti, vec ekonomski. Kad budemo pokradeni od ono malo ekonomije sto imamo.
I lijevi (ljevicarski) intelektualci prvo moraju biti intelektualci...zvuci poznato, zar ne? Recimo, da nam PROF Zgodic navede spisak radova objavljenih PRIJE RATA u naucnim (filozofskim) casopisima...
Zlaja odlazi!
@hertceg Duvaj ga skutorčiću na jedno 2 bara
Ma, hajte molim vas, na što možete još računati kod Lagumdžije? Političar na nivou šibicara, koji u samo dva minuta klonira Bošnjaka u Hrvata (Goražde, na primjer) i tako dobije člana \"iz reda Hrvata\" u Domu naroda, za daljnje mariftluke i prevare. I kakvi su ovo \"intelektualci\" ako ovo ne vide?
administrator je kulturno neosvjesten, jer mi brise komentare
Nas samo spaja nekultura svih naroda, a SDP spajaju samo fotelje i okrugli stolovi.
a imal onog šufta Ganicija?!
kakvo govno od kruga
Da nije smijesno bilo bi zalosno
nadam se da ce sdp kulturno onesvijestiti gradjane...cajnuslo talase