Položeno cvijeće na spomen-obilježje
1
Godišnjica terorističkog napada na policijsku stanicu Bugojno
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugojno je njvece selo u Bosni rece jedan Bošnjak ...i jos doda dosli divlji i istjerali pitome
Ma nisu Srbi genocidaši,jok.Oni su jedan mirni miroljubivi narod koji ni muvi ne misli zlo.Samo se bave poslom,obrazovanjem i poneko religijom.Ma ,sta da vam pricam-na ranu da ih privijes.Cvrstog su karaktera,nisu prevrtljivi,slijede demokratske principe ,nose se civilizovano evropski,grade skole mjesto crkava,fabrike im rade punim kapacitetom,nikad nikoga ne optuzuju zapravedna djela, ma sta dalje da vam pricam.Svim narodima Evrope ih preporucujem kao najodanije drugove i jarane.
Ma nisu Bosnjaci teroristi,jok.Oni su jedan mirni miroljubivi narod koji ni muvi ne misli zlo.Samo se bave poslom,obrazovanjem i poneko religijom.Ma ,sta da vam pricam-na ranu da ih privijes.Cvrstog su karaktera,nisu prevrtljivi,slijede demokratske principe ,nose se civilizovano evropski,grade skole mjesto dzamija,fabrike im rade punim kapacitetom,nikad nikoga ne optuzuju zapravedna djela, ma sta dalje da vam pricam.Svim narodima Evrope ih preporucujem kao najodanije drugove i jarane.
To ono kad su ovi fašisti iz HDZ-a bacili bombu? Ups, nije HDZ nego... Znači naši dobri, merhametli i multietniĆki Bošnje? Ma je li moguće?
Samo reci Bugojno i odmah asocira na zlocin.
SENZACIONALNO: U NJEMACKOJ ZABRANJUJU SUNECENJE ! MUSLIMANSKA ZAJEDNICA UZNEMIRENA, AL-QAIDA PRIJETI NAPADIMA !!!! http://www.blic.rs/Vesti /Svet/330316/Keln-Zabranjeno -obrezivanje-dece
kakav je to napad bio??