Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaha , cuj Federalnim fondom , hahahahahaha , otiso davno na kurvaluk i zlatne kasike !
A amidzici,dajdjici pa i oni imaju zelja
Bojovnik Jasmin Jaganjac hmmm..pa ko da ste pitali hoće li koke preživjet kad im ubacite liju u kokošinjac ...
Ništa posebno, podijelit će ostatak para između sebe ako već do sad nisu
Pitaju sta ce biti sa fondom za poplave .mozda je dosad pokraden i iznesen na tajne racune po svijetu , trebate pitati smradove na vlasti-"kvazi lidere"...!
Jasmin Jaganjac- jel to onaj što ga je Aljo imenovao za svog izaslanika za Hercegovinu, pa je ovaj svo oružije što je TO uzela u Podveležju 92 predao HVO u ?!
U Krajini su pokrali novac i naftu koja je data poljoprivrednicima zbog poplava. Pozivamo FUP da provjeri kako je nestala nafta u Sanskom Mostu i Ključu.
A razliku si spremite u džep
cuj samo 6 zaposlenih i jos ugovori na pdređeno...treba dati ljudima dati ugovore na neodređeno .....nek i oni budu drzavni sluzbenici o namjestenici, sretno do kraja zivota
Kako šta će biti? Nastavljaju sa radom, valja negdje zaposliti 100.000 ljudi koje je Bakir obećao? Vi mislite da je to tek tako?
ma joj ne sekirajte se biće opet poplava