Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se ona opasno udomacila ovdje :D
dobro dosla dobra zenooooo, dobro dosla!
Andjo sine ako ti ne bude tesko navrni do Buljakovog
Opet ova KALAŠTURA.Blago vama sad će da vam snima film o Srebrenici 1995-te.UŽIVAJ TE!!!!!!!
V.l.a.h.a.d.i.j.o i jedna i druga,vama neka dolazi Nemanj,sin Murata Kusturica pa sa njim dolmite pascetinu i ne kupajte se nikako
donijela je vreću sandala bosonogoj djeci s 24% rezervata.
zasto je anjelina dosla ? pa nagovorila je mene i amru da se odradimo u troje. nisam znao da najelina voli to ali eto...ma nekako sam iznenadjen da je amra pristala na to? mene k?ta boli..ima da ih derem obadvije.
Danas se u Sarajevu dešava ono sto se dešavalo u Beogradu 1993, djeca nose pištolje i ubit ce za najmanju sitnicu tj. ako im neko kaze mojne tako, ne valja tako! Vlast je onako \"pametna\" bukvalno pobila ljude koji su držali grad, a ona sama ne moze da upravlja gradom a kamoli državom! Jucer gledam drota sa prozora, i sad žalim sto ga nisam snimio (gega se kao flaša u vodi), prvo ide stomak pa onda drot, koga ce on uhvatiti!? Stice se utisak da su građani grada Sarajeva prepušteni sami sebi!
civilizacija na 24%??? rezervat koji ima vise dzamija nego biblioteka i muzeja,ne bih rekao hihihihihih
Ponos Sarajevu! Nadam se da ovi sumari iz genocidne, kao i ovi vatikanci umiru od zavidnosti.
Jako je čudno kako sarajevo-x ili ti klix dopuštaju retardiranim seljačinama iz republike šumske da ispoljavaju svoju frustraciju što im Karadžić i Mladić nisu ostvarili obećanja i da su uzalud klali, a sad svi u redu čekaju poziv za Hag i ulaze u istoriju kao jedan od najkrvoločnijih naroda u istoriji Europe
@Neko Dobro si primijetio... ona se udomaćila ovdje. Ali, nimalo slučajno, nije zbog umjetnosti, crvenih tepiha, Purivatre i sl.! Ova \"bivša narkomanka\" (Vedrana Rudan) je članicom Council on Foreign Relations (CFR), jednog od 4 glavna okultno-politička bratstva (Bilderbergova grupa, Trilateralna komisija, RIIA-Chatham House) koja kroje NSP i sada rasturaju Siriju, Bosnu... Ovo je objavio američki časopis \"People\", 1987. Ova je \"umjetnica\" dobila pare i scenario da snimi svoju \"istinu\" o etničko-vjerskom ratu u BiH (sa elementima velikodržavne agresije Srbije i Hrvatske), kako bi se etničke tenzije u BiH, srcu Južnih Slavena, dalje produbljivale. Dakle, ona je samo odradila posao. A, pogledajte ovih glupih Bosančerosa kako se međusobno svađaju, dok im se A. J. smije iza leđa! (O aktivnostima pomenutih grupa više na sajtovima: advance.hr, Global Research, Prison Planet, Stop NATO.)
Šta vam je, sto ste svršili! Anđa ko Anđa, samo Seljaci djeca idu na te skupove kompleksaša i pačenika (SFF), nama to nije zanimljivo, niti nas interesuje! Kad bude trebalo braniti grad, bit cemo tu (ionako ce svi ovi pobjeci)! Pozdrav iz rajvoSa!
REZISERKA.....HAHHHAHHHHHHAA PA TU NJENU BUDALSINU SU SAMO ODLEDALE VEHABIJICE U ZENICI U SARAJEVU I NIKO DRUGI, A U SVIJETU NIKO NI NE ZNA ZA TU BUDALSTINU....HAHHHHAHHA CUJ REZISERKA..... A JEL DJEKO UPISO VAKULTET ????
Boli me k....
Andja sa pjesmom - To je moj grad ja takvog ga znam..... Sarajevo
REKOH JOJ, NISAM FABREGAS ALI VODIM TE NA SESK AKO ME RAZUMES, A ONA MENI VAZI GOJKARO, ZELIM VASA JAJA TURE AKO MI VERUJETE. REKOH NEMA POTREBE DA MI VAN PERSIRAS, BOLJE DODJI DA VIDIS KOLIKI MI JE DI(r)K ZVANI KUJT TAKORECI. REKLA JE CIM ME PUSTI PAPIS VIDECES MOJE SISE, A POSLE CEMO DA SE MALO KARVALJO SVAKAKO. NADAM SE DA STE ME RAZUMELI TAKORECI?