Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će poslije rezultata " bosanci " imati najveću moć, veću čak i od Fincija :D
Bošnjački predstavnici tvrde da je na popisu bilo 54 posto onih koji su se izjasnili kao Bošnjaci dok je ta brojka 1991. godine iznosila 34 posto koga to vi lažete...91 sigurno nije bilo na popusu 34% muslimana nego mnogo vise i to od oko 45%...a 31% srba. koga vi svojim neadekvatnim znanjem novinarstva pa cak i osnova kao sto su KUCANJE TEKSTA zavitlavate.... i zavrti mi se vise od vasih CROATIZAMA...DJELATNIKA I DJELATNOSTI...TISUCA I TISUCICA... ebo vas Franjo Tudzman u sarajevske šupke...prodate se za 400 maraka ko najeftinija ku.rva!
Tačno! 1991 broj Bošnjaka je bio cca 43%, Srba oko 31% te Hrvata 18 %. Kakvi diletanti, pa se ovako razbacuju sa procentima i procjenama!
..imam popis u kuci...uokviren na zidu :-D oni fakat misle proslo je toliko vode da su svi zaboravili i da mogu manipulisati podatke ovako neofirno...ko veli svi su više glupi! ebo ove medije vise u bosni prije mozes vjerovati jednom cnn-u eto koliko su nasi prljavi...kad jednoj cnn prakticki vojnoj televiziji prije mozes vjerovati dokle smo dosli!
Ne znam sta se lozite,nista se ne moze promjeniti.Pa hrvata da ima 5% opet ce biti konstitutivni narod,srba koliko god da ima republika srpska ce postojati,a bosnjaka i d ima 66% nece imati bosnu samo za sebe,i ti je kraj price.Sto se prije naviknete na tu ideju svima ce biti lakse i ljepse.
Pa sad, to za genocidnu nisam bas siguran. Ona se toliko usmrdjela da se pocela sama od sebe urusavati, ok uz pomoc Milorada Vocnjaka Dodika.
Brini ti za sarajevski rezervat,vi ste se vec odavno usmrdili,na loj i crni luk,a za Srpsku ti ne brini.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Za srbe, hrvate i bosnu neznam, ali sta znam jeste da je pseudonym BOŠNJAK tj. BOŠNJAN bijo ili morao postojati prije dolaska turaka! Kako su se ljudi drugacije nazivali japanci iz bosne ili sta?
I jos da ti kazem da si vise nego dosadan sa ovim tekstom! Goni se vise u sto pi.zdi materini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjaka 40% hahaha, ja procjene. Pa ko god se izjasnio kao bosnjak iz dijaspore, a zna da ga je Alija protjero, je budala svijetska. Sto se nije borio za svoj narod, i on kasnije Izetbegovic? Silajdzic kad je god pokusao nesto da uradi za dijasporu, SDA ga stucavao...radi licni interesa. Prema mojoj procjeni bosnjaka nece biti iznad 30%. Moja prognoza je neka: Srba (33-34%), Bosnjaka (28-30%), Hrvata (7-9%), onda ce te imati ostali oko neki 20 %... nemozes ti gaziti i blatiti svoj narod a kasnije od njega traziti identitet!
Ne brukaj se, živ bio!
ja se nebrukam, vec se oni brukaju sto su zijanili i teritoriji i drzavu, takvi se trebaju brukati.... i sto im narod mora po satorima spavati... i sada Mole MZ da nesto urade.......uradit ce ali kad jos jednu islamsku deklaraciju proglase...tada ce im stuci zube do dna..........
Hrvati su zabrinuti da, u slučaju da popis pokaže da ih je u BiH manje od 10 posto, njihov status kao konstitutivnog naroda bi mogao biti ugrožen”, nebrinite preuzmite cigane svakako nikakve razlike.
Lideri u RS-u će pokušati dokazati da je njihov entitet sada dominantno srpski, iako je 1991. godine samo 54 posto tog djela bilo naseljeno Srbima...................znači treba im ostavit samo 54% od 49% RBiH......ništa više.......genocidna, smrdljiva, nakaradna i izdrkana svetosavska paščad
nemao odve popravka ................. kolektivna lobotomija pa katarza a moze i obrnuto
Što laganice pripremaju priču za ono što se sprema...
"ako preliminarni rezultati nisu pokazali brojčano stanje prema nacionalnim skupinama u BiH, već sada se špekuliše o brojkama koje ukazuju da u BiH Bošnjaci čine oko 40 posto, Srbi 30 posto i Hrvati 15 posto, dok ostatak čine oni koji se smatraju ostalima". Ma ko to spekulise da je Bosnjaka 40%, pa to ni Dodik nije rekao.