Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U hrvatskoj su uradili anketu i bilo je samo 32% za nato. Sedmicu dana kasnije za kratko su pobedili Radikali u Srbiji sa tada Nikolicem na vlasti. U hrvatskoj se agenciji koja je pravila anketu cinilo zanimljivim da ponove anketu i posle rezultata 67% Hrvata je bilo za NATO HAHAHAHAHA KOJE PIC.KETINE!! Sta ste vi najjaci vi ste obicne piz.durine!!Koje salju da gi.nu za njih u afganistan isto kao sto vas je Hitler slao da ginete za njega u stalingrad kuk.avice koji se uvek kur.ce Srbima kad imaju nekog jaceg ispred sebe i obicni ste kvinzlingi!! A kad je pobego Hitler i uslo 10 Srpskih brigada u ZG vase usrase bezale ko kokosi bez glave i ostavili svoje ljude a oni svi koljena i ljubili noge Srbima i odjednom najveci antifasisti i bratstvo i jedinstvo I tako ce i biti kad pobegne NATO ZAPAMTI TO VIDECET ONDA KO STE!!!Pi.cke USRASKE!!! Najjaca sila na svetu nas udara na sve moguce nacine i vi sebi pripisujete zahvale PIC:KE!!
Hrvatska je najjača. Hrvatska je u NATO-u, Hrvatska će i u EU, a ostali će u NATO i EU ako se Hrvatska složi. Živio Branimir Glavaš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koje ste pi.cketine govori vec to da se vi pravite slepi na to da su Srbi ra.tovali jos sa ABIH a jos 100 puta VAZNIJE SA NATOM. I to da ste napali i za to trebali 5 godina onih jadnih 25.000 vojnika u RSK. A vi se pravite kao da ste vi celu Srbiju pobedili hahahaha bedn.ika. I kao stali pred BL jer sam vise nije dalo hahahahaha. Prvo prisli ste tek 30 KM od BL drugo VRS se povukla na dogovoreno iz Daytona sa 72% na 49% i to sve pod natovim bombardovanjem i sankcijama!!! STA STE VI PIC.KETINE JEDNE VADI PRST IZ USTA!!! DA SMO IMALI SAMO SA VAMA DA NISMO IMALI DVA FRONTA KOJI STE VI ZAKUHALI SA USRASKIM UPADIMA U BIH KAD BI KRENULI SVI SRBI NA VAS BILA BI VASA KUR:VATSKA DANAS MOZDA ISTRA STA BI VI PIC.KETINE JEDNE ZGAZILI SMO VAS KO PACOVE U VUKOVARU PRAVE PACOVE KOJI SE KRILI PO KANALIZACIJAMA TAKO BI VAS PO CELOJ KUR.VATSKOJ JER STE BILI TAMO VEC SLOMLJENI ALI NIJE DAO ZAPAD A NE VI PIC:KETINE ODV:RATNE!!! Lako se kur.citi kad jednoga udara 25 kom PIC:KE!!!
HAHAHAHAHA ma daj kad ste vi ista sami napravili KAD??? Kad ste vi do zemuna sami stigli ajde ne brukaj se!!Hitler vam dao a kitite se tuđim perjem to kukavice rade! I sad sta 72 sata dok nato nije poceo da bombardira Srpske polozaje i da javlja polzaje Srpske maknuli niste a nista se nije smelo desiti dok Slobo nije dao zeleno svetlo da nece da se mesa. A videla se vasa olujica kad vas je VRS razbila ko pi... kod Drvara i stala vasa silna oluja ma jalovi ste vi cim ste morali prvo da vam međ.zajednica osigura da nece Vojska Srbije da se mesa pa onda da nece VRS da napadne pa onda da vam nato da sve informacije i vodi celu akciju koju je vodio MPRI i jos da bombarduju strateske ciljeve vi STE BRE PIC:KETINE OBICNE!!!KOJIH NICEGA STID NIJE PA NI DA SE KITE TUĐIM PERJEM BEZ STIDA!!! STA BI VI PI:CKE DA ABIH NIJE RA:TOVALA SA NASIMA I DA SU VRS I VS AKTIVNO SVOM SNAGOM KRENULI NA GA:MAD PA ZGAZILI BI VAS KAO PA:COVE STO JESTE ALI NIJE DAO SVET A VI KAO HRABRI FUUUUJ PI:CKETINE!!!
@samozavas Kako se Srbija nije umiješavala? Sve vrijeme je bila druga strana u sukobu,a ne znam za dogovor Tuđmana sa nikim,zar je znao nešto dogovorit...Mi se dogovora nismo držali,čim smo bili jači,i takvi ostajemo...a kada god budete raspoloženi,posijecite balvane pa jih postavite...neće trajat više od 72 sata i bit ćemo na kavici na vijekovnoj Hrvatskoj granici...Zemunu.
Jeli HR drzava u titotovim granicama,jeli HR proterala 250.000 Srba i uradila najvece etnicko siscenje.Jeli HR dovrsila ono za sta nije bila kaznjena u II.svet.ratu zbog vaseg kukavicluka sto kazu hrvati se niceg ne stide. Jeli HR zakuvala r.at u BIH da bi oslobodila sebe. Jeli HR proterala Srbe uz pomoc Zapada i Slobe. Svi odgovori zavrsavaju sa DA! Dali ce Ku.vatska za to da plati DA DA i DA!!!! Jer nece biti uvek nata ma.micu vam usr.asku dobicemo mi vas jednom 1:1 ra.tovali ste sa 25.000 naoruzanih Srba u krajini sa preko 300.000 usraskih vojnika dok se RS nije mesala zbog dogovora tuđmana i Karađića i Dok se najvazniji faktor nije mesao Srbija zbog gn.ilog milosevica!!! Tako ste se krili iza AU,tako ste se krili iza Hitlera tako se krijete sada iza NATA ali ne za dugo!USRASE!!! Sve se vraca sve se placa zapamtite to!
@samozavas Jeli HR država od 92? Jeli postala i nestala Srpska Krajina?Jesu li proćerani svi bradonje kroz vojne akcije,sem Istočne Slavonije...Jesu li Srbi svedeni na nivo,koji ne odlučuje o ničem?Jesu li se Srbi iz Krajine sklonili u BiH,dobili papire,dobili RS,i sad se ponašaju jednako kao u HR 91?Svi odgovori završavaju sa DA.Još jedno pitanje...Hoće li Srbi iz RS,uslijed svog antidržavnog dijelovanja spram države koju otvoreno negiraju i ruše baš kao i HR 91,završiti kao i Srbi iz Krajine...odgovor je nažalost isto DA!
Ma nemoj osijek!!! Zbog olo.sa ust.skog ko sto je taj su se i desavali Srpski zlo.cini. Posle onog bratstva i jedinstva u koje su nasi verovali odjednom se pojavili ovakvi koju mr.zili i kl.ali sve Srpsko a vi jih imali za komandante i heroje pa se tako vratilo sta se je sijalo. A za Srbe su zrtve svi normalni ljudi a to sto su radili neki mon.strumi to nije u ime Srpstva vec njihove vlastite bol.esti!!! Da si malo realan slusao bi svoje zarobljene hrvate tamo koji su svedocili o sukobima između Srpske vojske i Srpskih dobrovoljaca jer vojska jednostavno nije vise podnosila ponasanja i zlocine dobrovoljaca!!!
@samozavas Radio je samo što mu je taj trenutak bilo neophodno...tukao 5.kolonu,bila je tu i masa nevinih,ali ste se mu vi odužili na Ovčari i Borovu selu,i još mnogokuda.Ups,zaboravio sam,vama su žrtve samo oni sa 3 prsta,svi ostali su krivi...
Bravo doors na komentaru kao covek od malo pameti! A ovaj sto nema za patike OL.OS odpad.
JADNIK, SAMO IH UCIO DA PLIVAJU. PRIPREMAO IH ZA OLIMPIJADU