Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽIVIO TITO!!! Kako bi on pošamarao svu ovu kopilad...
Templar nisam iz žepca,ali ti se samo raspituješ nisi izgleda ništa osjetio jer nemaš petlje.Pišeš da smo napadali za nekakvog sv.ivu šta ja znam kad vam je koji sveti kad ih imate hejbet,znaš kakvi ste vi vjernici uzmete malo gipsa i vode napravite lutkicu i pred njom klecite mislite da ona može suzu pustiti.Lahko je biti vjernik pred gipsanom lutkom.
DROGBA NEK TI PUSI BALINKURA KOMSICEVA I ASIM A ONDA SVI ZAJEDNO POPUSITE JEDNOG PRAVOSLAVCA
ASIMEEEEEEEEEEEEEEEEE PUSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BESLIJAAAAAAAAAAAAAAA NEK TI PUSI MAMAAAAAAAAAAAAAAAA KOPILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CARIGRADSKOOOOOOOOOOOOOOOOO PERIIIIIIIIIIIII GUZUUUUUUUUU DA TII KOMSICCCCCCCCCCI HAREEEEEEEE UVALE MMMMMMEEEEEEEE DUZUUUUUU
Kopilan si ti BESLIJA! Itekakav KOPILAN! KOPILAN SA SOARBSKOM PSIHOM. Dva kompjutera mi zarazi ,kada sam se razumom oglasio na tvoj\"spomenar\"!
izmedju ostalog ludila gledajte kako trojica ,,djecaka\'\' zvijerina prisiljavaju na pusenje kurca devetogodisnje musko dijete !!!!!!!!!! pička vam materina svima koji ste glasali za ovu moralocidnu vlast
Drogba, dudlaj ga.
MARS GAMAD BALISKA NASA CARIGRADSKA KOPILADDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kada u kompaniji u kojoj ja radim neki menadžer zakaže, dakle ne odgovori zahtjevima koji se od njega očekuju, a zbog čega je doveden u kompaniju, on bude smijenjen sa funkcije ili čak dobije otkaz. ako nema radnog mjesta na koje bi se mogao preraspodijeliti. Naši političari nisu ništa drugo do (neuspješni) menadžeri naše države, koji treba da dobiju otkaz jer nisu uspjeli da urade ni jednu stvar kako treba u ovoj državi. Doduše povećali su sebi plate... Ali ne, oni ne dobijaju otkaz, oni nas prave budalama i smiju nam se u lice (Branković, Dodik, Silajdžić...). To je tako u zemlji koja se zove BiH, koja nije ni republika ni monarhija. nego nešto što historija nije zabilježila i što nema imena, nešto što je samo Dejton mogao izmisliti i naši ratni gospodari života i smrti. Oni su pokojni i rahmetli ili u Hagu, a nama ostaviše ovo što treba da je država, a nije. K tome, dođoše nam njihovi nasljednici...a mi, građani-ovce, biramo ih i dalje...Halal nam vjera!
ubij srbina
Ekonomska situacija katastrofa, ljudi nemaju hljeba itd a neki tu rjesavaju ko je ko, Srbin, Hrvat ili Bosnjak. Pa jeste vi normalni? Inace clanak je OK. Mi smo glasali i mi smo ih izabrali. Nacionalni kljuc nakon toliko godina jos uvijek pali, jos uvijek u u vecini oni koji nisu prije svega gradjani ove jadne drzave pa tek onda pripadnici nekog naroda vec su samo pripadnici naroda kojima je uvijek onaj drugi/treci kriv. Naravno da su tu posljedice rata i da te rane se nece tek tako zatvoriti, ali necemo daleko doci sa ovim nacinom razmisljana...zalosno.
zivio dodik ZIVIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DODIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
inace mi se svidja stil ovog kolumniste. ali teza \"krivi smo mi\" je prezvakavanje have... \"mi\" je jako sirok pojam i ne da se to svesti bas na ovakav nacin...
nema se za koga glasat....
- Kako se političar udvara djevojci??? - Mala, nitko ti ne može kupiti, što ti ja mogu obećati!!!