Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genjac-ginekolog, u materinu stomaku ti nije bilo bolje, a da prstom n mrdneš. Ja na tebe potpuno zaboravim, kao da i ne postojiš sve dok kao i ti nešto ne kažeš pa te vidim u nekim novinama. Bogami il te ima il te nema nama isto, samo badava uzimaš grdne pare za nazovi neku tvoju ginekološku politiku. Hahahaha
Lezilebarošu, penzioneri ti umiru od gladi, godinama, a ti najaljuješ 1500 gostiju. Sa čijih leđa ćeš da ih ugostiš. Živite bolje od ruskog i američkog predsjednika a jadni narod vapi za korom hljeba, bijednici jadni.
Mehmedovića za predsjednika
Pošto se sve zna mogli su i telefonski održati kongres. Hoće li Tetka Zilha, iz narodne kuhinje opet praviti hranu kao što je običaj za sve skupove SDA.
Mota Zilha i burek, da imaju u pauzi da prezalogaje.
kongres a ljudi nemaju da hljeba da jedu. penzioneri rove po kontenjerima. radnici ne primaju platu vec godinama. svaki dan do dva tri sudara. teski slucajevi nemaju novce za operaciju. a oni kongrese prave.
ima se para, ima se š čim