Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja ba, svaki put politicki montirana, mamu ti yyebem
Stvarno treba manjini usta zacepiti, ili zvati Hasana da ih tovari na traktore i pravac kroacija !
Manjino tišina
na sta smo.mi.spali.bosnjaci da nas ginekolog Genjac brani...kud me u ratu metal ili geler ne pogodi
Znači Kenjac prešao sa pi čke na Bošnjake.
inace kaplan poznati sda kadar koji je posten i castan hehehehehe
Sad ga i ti hebes, covjeka poslao u bolnicu i sad je to politicki motivirano? Halo? Zamisli da je bilo obrnuto, tada bi se i IZ i SDA i svi muslimani javljali da Hrvati opstruiraju izbore, da su agresivni i paljba po "skutorima" bi trajala danima/mjesecima...
SDA kao stranka bi se trebala ograditi od Kaplanovih ispada. Ne znam koji je to lobi pa štite takvu nepodobnu osobu, je li si toliko plašite reakcije iz Ankare jer dobro se zna da je taj isti Kaplancic Erdoganov igrač. Kao Bosnjak sramota me da me Kaplan i njemu slični igdje predstavljaju.
A je li i Kaplanovo divljanje politički montirano?
Naravno, rat je bio politicki montiran, pomirenje, politicki lopovluk, uzimanje poreza akciza, huskanje novim ratovima, razdvajanje ljudi po naciji i vjeri, sve je to politicki montirano kod nas
Kenjac i tebe je dosta vec 25 godina a nikad nista od tebe sem suplje palamudologije
Zanimljivo je kako je to politički motivirano! Fundamenitalista Salmir Kaplan i njegove kolege su fizičkim obračunom prekinule izborni proces u Stocu i tako naštetili i Bošnjacima i Hrvatima u toj općini. LICEMJERNI GADOVI IZ SDA!
Nemoze se krasti na izborima. Posteno pa neka pobjedi ko ima vise glasova. HDZ bi da krade i ovaj put.
Halid Kenjac, ne kenjaj. Svi ste vi velike postenjacine i moralne vertikale.
pusti sudstvo da kaze svoje i ne uticati na njega..ko o cemu vojnik o skracenje a kur.va o postenju..
Ovdje koga god da uhapsis politički je motivirano, bez obzira šta je uradio i čime se bavio!! Ne kažem da nema primjesa politike, ali neko mora i odgovarati, bez obzira ko je i koja je funkcija,za sve što se desilo i što će se sve desiti u ovoj napacenoj državi!? ,
Genjac obavlja pogresnu duznost, je li on sudija, ili on zakljucuje ko je kriv. E takvi su danas sudovi, ne da dokazuju nego zakljucuju, a to nije dobro.
Kaplan skoro ubijo covijeka. pa politicki motivirana optuznica.
Napad je najbolja odbrana,izborna prevara nije uspjela,sada su krivi oni koji su izbornu prevaru zaustavili.
Hrvati su trebali isto tako pretuči i polupati sve izborne jedinice zbog izborne prevare u Busovaći, Novom Travniku, Bugojnu, Jajcu!
Kakva izborna prevara u Novom Travniku? Tamo su hrvati umjesto HDZ-a tajno izabrali Lendu kao i prošla dva mandata! Tješite se Hrvatići ;P
...lijepo je rahmetli bravar reko triesineke "ne priznajem ni jedan sud do suda svojew partije". yebayiga, svi smo mi komunisti.
...ja nisam. al sam metno otaj nik.