Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih ratnih faca "najdraži" su mi ratni generali koji naknadno prosipaju mudrost i sole nam pamet !
A šta nam to ti prosipaš? I to još kada?
Ovaj smrad i drugi slični njemu su od rata dobili sve, a običan borac samo kakvu boleštinu, pod uslovom da je preživio.
Neću o nacijama i čudima izvanzemaljskim, ali moja porodica nikad nije vratila stan koji je dobila 1988. na osnovu 15 godina rada moje majke u Šipadu, u direkciji. Stan kod Katedrale je danas jako skup, a jedan od ovakvih vojnicina ga je uzeo kao da je on radio u Šipadu. Naravno, sudski proces traje 20 godina ... to je ta sda multikonfesionalna politika.
Gdje si ti bio generale
Penzija mu 2400,poslovni prostori,upravni odbori itd,a ja sa 35.g staza,diverzant armije 382km,kazu povoljna prijevremena,u svakoj akciji bio od sarajeva do gorazda,ranjen,ni 5km borackog dodatka ne dobih,iznev jerili su me generali,prodali se,mrzim ih.
Uvijek Tops nikad Jaffa keks. Uvijek Oaza nikad Prolom voda!!!
Hrabre Bosanke su golim prsima jurisale na VRS.
Vahide sjedi 1 ,svi znamo kakav si general bio. Ne hvali se molim te. Svi generali posle bitke, u ratu taraba.
izbacite ovo đubre od čovjeka iz kruga 99 jer to ni u kojem slučaju ne zaslužuje
A ko su uopce ovi u krugu 99, moralna savjest drustva, vijece staraca, mislim koga oni predstavljaju i zasto su vazni oni a ne neka druga udruzenja. O svemu imaju nesto da kazu kao da nam svima treba stalno nesto objasnjavati. Pa nismo toliko glupi da nemamo svoje misljenje, stalno ovi iskacu.
Sto ste Vaha "branili" samo Bosnu? Znaci li to da vas bolilo briga za Hercegovinu?
Nije odavno bilo Harisa čakije kod Adila intelektualca. On i Salko bradica bi mogli koju pametnu ispred omladine.
Branila Bosnu a napadala Hercegovinu.
najgori komadant u Armiji BiH najveći hvalđija a strateg nula.93rah.komadanta 1 bošnjačke brigade i još pojedine borce tukao sa svoim obezbjeđenjem na mrtvo ime,i imao je obraza doći na đenazu komadantu Hamziću.Smrad od čovjeka
Mudžahedin turski sin bori se za Bosnu srcem svim
kolika mu je penzija a koliko borca koji je zdravlje ostavio u zemunici....
ja i gdje su oni sad na rubu egzistencije a vi