Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali ipak "izmedju ostalih"... ? :)
damn... pogresno polje ope' !
opravdali pare (ovi iz NVO), podijelili diplome istampane 10 minuta pred dodjelu, par suhoparnih rijeci podrske, a ideje odnijeli sa sobom, naravno !
dupli dobitak, uzmu i opravdaju pare i uzmu ideje mladih inteligentnih mozgova i salju nalogodavcima i interesnim skupinama ! umjesto da je program "designed by ismet, product of BiH", pisace "designed by mark twain, made in USA" !
ima programera ali ponestaje ideja za komercijalizaciju i opcinjavanje masa ! face vec prelazi vrhunac slave i krece ka laganom padu... nikad ne znas ko na svijetu pogotovo u zemljama u razvoju sa poznatom "rasadom" inteligencije koja je sputana tranzicijom, ima nekoga ko ima ideju koja moze donijeti milijarde ! isto ko scout-i u fudbalu, uvijek trazis nove stvari da bi opstao ! a usa i ima najjace programere ali pogledaj im porijeklo... ako ih ne bude pola iz indije i rodjenih van usa, povuci cu sve izjave na ovu temu !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ima li naših Šemsi, Dunja i ostalih geek/freak genijalki na ovim slikama
Štreberiiiiiiiii gdje su vam trebeeeeeeee :) Svaka čast mladim gikovima. Akobogda da neki od njih i bil gejtsa premaše :)
hahahahahah gajmeri
Nisu trebeeeeeeee jedina bitna stvar u zivotu.. postoji i nesto sto se zove naukaaaaaaa :)