Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog ni rodjena majka ne voli.
Volimo mi svi tvoju..........................
Vučurović je jedna od najseljačkijih seljačina koje sam u životu vidio. Doduše Mile ga lagano stiže, nije ni Budnji mane. Ma nema ovde slova dovoljno.
Koja mafijaška tvorevina. Žalosno je što uništavaju naše lijepo Trebinje, ali Trebinjci bi se morali više buniti.
odavno ne vidjoh vece seljacine od tog vucurevica. trebinjci sta vam bi pa izabraste ovog morona? moji alternativci vi se razbjezaste cim se macka pojavila. okanite se posla za koji nemate srca i htjenja za borbu. da ste trazili sponzorstvosigurno bi dobili od nekih ambasada. tada taj seljak ne bi smio ni da vas krivo pogleda a kamoli prijeti.
KONACNOOOOOOO!!!Strani placenici i vucibatine.Da se oni zalazu sa ljudka prava zalagali bi se jednako za sve ljude,a ne samo protiv Srba,cuj fasiticki napad na Dubrovnik,a fasisticku oluju ne spominju, ne spominju Capljinu,Mostar,heheheh,jadovi.
Ja cu srusiti Trebinje i napraviti starije i ljepse .Onda cete imati pravo da otvorite vas klub.Jebacemo Vucurevica jel jasnoooooooooo
šteta što nebojša nije prošao na izborima
Kakav tragican dan, kakva porazavajuca vijest za svekoliko covjecanstvo. Blaza ide u penziju, a mogao je jos toliko toga da ponudi. Ne srece se cesto takvo vizionarstvo, tako bistar um, takva hrabrost. Ostaje jos samo nada da ce nastaviti sa svojim javnim djelovanjem pisuci po zidovima u javnim klozetima ili e-novinama.
Pa pored takvih ko tebe još malo ubili ste i ono zadnje malo "čestitih" srba što je preživljelo 90:ih. Vi volite da vas fukare vode pa makar i u propast samo nek jeki vukojebina, za vas nisu normalni lideri.
Sisko misko, fino ti mene svrsta u ubice, a ja ovako miroljubiv.
Koji četnici
Aj ne rise. Čuj alternativni klub. Kakvu vi alternativu nudite. Svrstali šte se na muslimansku stranu i to je kao alternativa. Hajde mislite nešto bolje
Al je za vas istina gorki čemer, lažljiva nacija *** vas turčin i cigan ko vas izmisli pogane, fuj.
zko ih je do sada plaćao?
pardon: tko ih je do sada plaćao?
Vucurevic je nasljednjik desne ruke Zlocinca Radovana Karadzica i Zlocinca Ratka Mladica koji u Haagu odgovaraju za Etnicko ciscenje Republike Srpske i Genocid u Republici Srpskoj. Neznam, odakle ideja da se Alternativni klubovi opustaju i rade u normalnim uslovima kada ih nema jer jos se sprovodi Nasilje i Jednoumlje Vladajucih organa policije i vlasti . Cudi me da se Bosnjaci i ugrozeni Srbi i Hrvati nisu zastitili i pomoc zatrazili pomoc od EU da ukine ovaj Zlocinacki Entitet
Arkan1, još da vidiš kako laje tvoja keva ko kujica kad joj ga zabodem do daske, kukuleleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........................
gdje caruje jednoumlje nema alternative.gori ste od komunista 100 puta.
Cetnicko-fasiticka posla a ubise se pisuci kako su cetnici bili antifasiti a ova stoka vukurcevic cim je dosao na vlast srusijo partizanima spomenik napravi cetnicima sjeme vam se zatralo ***vas amerika sto vas spasi 95 sad bi narod normalno zivio.
...sjetimo se milog nam fatmira alispahića, ili presvijetlog džemaludin ef. latića...paša moj, govana svugdje...
...momci, pišanje uz vjetar 'oće bit' opasno...j­ebena je sprega mafije u vjerskim odorama i skupim odijelima...
To su ti politteomani.
Ne možeš doživotno glavu u pijesak i ne vidjeti ništa što se dešava oko sebe. Ipak postoje i mnogi moralni ljudi koji žele naprijed u bolji život, bez tereta prošlosti. Svaka čast alternativcima, samo naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)