Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci guzata na slobodu a ti se Emdzo kupaj.
Jbg. Carstva su propadala zbog zena a da ne propadne jedan Galijasevic :)
Sad ce se supruga baciti u promet..
SIPA, ZNA SE jedina ozbiljna organizacija u BiH
Ovim je pokazana ta snaga koalicije SDA-SBB u svim vidovima lopovluka. Najveca steta nama Bosnjacima je postojanje ove lopovske koalicije.
Morate priznati da u njegovom licu ima necega sto potsjeca na Fikreta Abdica.
ja levata majko moja osilio se i mislio ne dodirljiv je kad buuum upadose oni sa fantomkama i pade na djelu.nije idiot poslao tal bak-i zato mu je on poslao fantomke
to je taj pošteni zeleni kadar koji nam vodu državu....
Po svim mjerilima pomor i pljačka naroda traje od samog osnivanja kleronacionalnih stranaka, a na nepriliku ni SDP u svom suludom pljačkanju svega je razočarao, pa ova nekakva hapšenja pa opet puštanja na slobodu su samo stvar zavaravanja MZ, koji znaju i insistiraju na borbi protiv korupcije, nego ovdje, bez obzira na sva ova saznanja, u prvom redu vjerske zajednice koje su bliske sa vladajućim i uhljebi i njihovi bliski krugovi, bez obzira na sve, če podržati i dobiti ponovo izbore.
Jedini izlaz iz ovakve krize su izbori, što i MZ i uvažava i očekuje, nekakve pozitivne promjene, pa kako kažu, kad ide june, nek ide i uže, pa stim, trebalo bi radi onih koji su pali u letargiju ili nisu u toku stanja i situacije, pa u velikom broju apstiniraju izbore, odrediti po 50 KM, nadoknade kod izlaska na izbore, jer kad se ima za razna putovanja bez ikakve veze i potrebe, funkcionera i bijele hljebove za Majkičku i druge onda neka građani dobiju od svoje zemlje neku nadoknadu.
Galijasevica kod nas ima i previse,vidi se po listama milijardera i milionera i nikad ih niko pomjeriti nece sve dok je uhljebljenih i familije im da im daju glasove.
eto vidiš ... on u zatvor, a ona na slobodu
Adelaida kao zikina Sejla. logistika
Koji zatvor, ono što se zatvorom može nazvati je završeno, sa ukidanjem Golog ostrva, kojeg su ovakvi pljačkaški krugovi osudili i ukinuli. a uspostavili zatvor uđi i koji dan pa hajde opet napolje i nastavi po starom i ponovo na novu funkciju.