Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 uhapšeno ... 20 pušteno nakon saslušanja ... 15 puštano nakon 7 dana zbog nedostatka dokaza ... 4 puštena zbog nagodbe i pokajanja .. 1 osuđen na 6 godina ... odležao 3 puta po 3 mjeseca ... I TO JE TO :)
SRAM VAS BILO !!! Hapsite ljude poljoprivrednike koji pošteno i casno zive od svog posla u zemlji u kojoj nezaposlenost 53% oni zaposljavaju preko stotinjak ljudi !! SLOBODA POLJOPRIVREDNICIMA !!! KUPUJMO DOMAĆE !!
promjena vlasti - promjena dilera.. odlaze dileri iz sda, dolaze koalicioni sdp-sbb,... smrt politicarima, sloboda dilerima :) al samo dugogodisnjim s kvalitetom :) ima li sta masno lagumdzijaaaaa :)
elvedin zemanic i njegov brat provjerite to a i ove u b fazi te treba uhapsiti dosta su pobili djece tim heroinom fujj sramota
Baš ove SDA-ovce boli gubitak vlasti...majku mu uopšte nisam bio svjestan koliko im je stalo do ono \"malo parice\" od vladanja. Ako i jeste predizborna bolje je ovakva predizborna gdje ih malo protresu nego ona gdje svi sjede i ne rade nista....
Ovi u B-Fazi i dalje nesmetano rade na Trgu, dilaju na veliko i na malo, kada njih planirate pohapsiti a okupljalište im sravniti sa zemljem?! Sramota šta dozvoljavaju nadležni iz policije i opštine, zašto ne uklonite one skalamerije sa Trga ZAVNOBiH-a, leglo dilera, narkomana i kriminala?!?!
Fahro preuzima kontrolu nad protokom gudre..
hahaah kod ovih nasih svaka akcija nosi naziv \" Igman\"
nasli im 2gramica brzine hehe
Nisu ni uplačivali penziono ni zdravstveno, a ni strankama nisu uplatili donaciju.
koliko je od ovih uhapšenih ostalo u čorci, nijedan. Država za čovjeka
\"Razbijte\" ovu kriminalnu grupu koja upravlja ovom nesretnom zemljom na čelu sa narko-\"jaranima\" šošon fahrA aka \"ekonooomia\" i vnago La-Gum-Dzi aka \"slučajni prolaznik - izdajica\", onda će te zaslužiti zahvalnost naroda i opravdati svoje plate!
jesu li pusteni zbog nedostatka dokaza?
ko god da su, sutra ce njih cika Omar Mjesecar spasit i eto ih na slobodi.. da piju kaficu pored tebe, mene, nas... nista novo, vec vidjeno...
fatuju sitne dilere,kad ce te krenut ko hrvatska sto je sanadera i oduzimanje ilegalne imovine,to treba krenut,sve ovo sitna riba,hocemo krupnije.........
Sve je to predizborna kampanja..
pocelo je mazanje ocijju gradjanima sarajeva.tako sbb i sdp rado da nije,odjednom pocne raditi policija........