Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurnosna situacija u sarajevu je jos uvijek zadovoljavajuca
osmicu su pustili iz zatvora...bit ce bombi pucnjava i reketarenja...a i droga za izvoza...
Kad banditi bacaju bombe na Trojkine istaknute članove čemu da se nadaju gradjani KS, ko njih da zaštiti???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vise ni ovi nevjeruju Sarajevskoj policiji. Ministar i komesar ostavke. Izgleda da je Sarajevska policija samo za sitni kriminal i saobracaj.
Možda nisu uobičajeni sumnjivci, nego prodavači sumnjivih "lijekova" i čajeva? Pričekajmo Faćinu presicu. 😂
Za bioo koji vid teroristickih napada... ubrajajuci i ovaj.. pozvati ove iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta na razgovor. Oni su najavili da ce biti teroristickih napada.. kao i da ce pucati na policiju.
Kantica kaze da je situacuja zadovoljavajuca hahaha a situacija je takva ko da smo u Meksiku
Trojka ne moze u svom bastionu KS dje imaju potpunu vlast da zastiti sama sebe...a fol ja bi trebo da se osjecam sigurno kao obicni gradjani ....
Znam momka, živi u komsiluku, rodili se zajedno, posten momak iz fine porodice, normalne. Oduzeo vlasnistvo hadzibajricevoj bagri, mafijašima, i evo. Ne smije se danas biti posten od olosa, al reko je momak kad bi mrtav ostao ici će pravdom.
zasto nema viletinu kao sta postenjacine. vidjeli smo neki dan hadzibajricevu viletinu. treba glasat za sda oni imaju bolje kuce.
kruzni tokovi
Dogovor trojkinog podzemlja. Baci bombu tamo gdje je najmanje štete, a onda sutradan klix i ostali režimski mediji odrade ostalo.
Nisu mi jasni ovi ezdea botovi, jel' stvarno misle da je neko tolika budala da nasjeda na njihove priglupe pokušaje spinovanja? Jel' misle da smo zaboravili kako je bilo "divno i krasno", "med i mlijeko" dok su oni vladali?
Hvala bogu pa nema povrijedjenih a dok sami pooiticari i oni koji nazalost odlucuju a neznaju ni odakle su im diplome ne isjete na svojoj kozi nece se nista ni poboljsati
Ako Ramo ne rijesi slucaj nece niko posebno sto on nahvali FUP da su spremniji od marinaca
Kartel nam vodi drzavu, ljiga po svadbama ide i druguje sa najvecim kartelašima, konakovic
Ramo ima posla
e ako Ramo ne rijesi slucaj nece niko