Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi uvijek neke akcije prave,a nikad da uhvate Boss-ove,samo ove sitne jajaree,pa dokle majku mu !!
@Baznian20 U pravu si. Nikada do sada ne vidjeh da se zaplijenjena droga uništava i to javno, npr. da bacaju pakete droge u visoku peć. Izgleda da se kod nas ta zapljijenjena droga samo prepakuje i dalje prodaje. Ima boljih načina od uništavanja droge-preprodaj je. Dobar kriminalac, dobije manju kaznu, bolje policiji(državi) ima para za plate policiji.
Minka propjevala ;)
Evo mozete kod mene sakriti sve vi sto krijete,5% meni,a? Hajde da napravimo kakav dil,raspolozen sam za pregovore
Oni u Mjestu Breza i Župća imaju droge koliko hočeš nikako da dođu u ta dva mjesta pa da naprave detaljan pretres u ta dva mjesta
Znaci u rš je bezbjedno😂
ma neće zapalit !!! pušit će
Ja glupog NASLOVA ! Nema DILERA nema ni NARKOTIKA !
Stalno skorom svakodnevno citamo o privodzenjima a vrlo slabo o presudama.To i ako bude je premizerno da se covjek pita zbog cega su i privodzeni.Ove presude mi vise lice na podsticaj da se jos bolje nastavi baviti time
Molim vas da pretresete i Neum, tripuju da su "nositelji europskih vrijednosti", nešto su gadno inhalirali. 😁
Napravi problem > Uhapse ga > Sudija korumpiran > Puste ga > Napravi problem > Uhapse ga >Sudija korumpiran > Puste ga i tako u krug godinama.
Napravi problem>ubije necije dijete>sudija ga pusti> ptac uzme pravdu u svoje ruke>sudija najednom posten i covjek robija.
Pustite narodu nek se drogira.
Ko im brani? Vidis i sam da su SDA, HDZ, SNSD... na vlasti svake izbore. Ubi se narod nacionalizmom direkt u mozak. Nema vise niko cijele vene, bodu se kroz ocne duplje.
Najtužnije od svega je što stalno privode jedne te iste a onda ih jos brže oslobađaju, kao i ove što kradu auta. Stvara se prividna atmosfera k da se nešto radi, a u stvari Lukaču samo bitna fotelja. Davno ispunio sve uslove za penziju, i u nju poslao sve prave patriote i sposobne policajce
Pa naravno. Uzmi dilaj heroin, ili kradi auta, budi u dilu sa nekim. Sve će biti sređeno. Ne dao ti bog da posiječeš par metara drva, za to idu 2-3 godine zatvora.
@velikamrkva A znas ti koliko godina treba da naraste taj metar drva, ha? Lako je za drogu i auta...
Hapsite dliere koji u talu nisu... Akcija do bola!!!
Rekoh vama ja neki dan kad uhapsise sejfovica zvanog Pele da ce odma neko veci pasti. Tako je vec 20 puta bilo. On na slobodu ali nekoga povali veceg. To i u policiji pricaju
@Derebent1 Nemoj tako. Gdje bi tako dobar Musliman, koji klanja sve namaze tako nešto uradio. Mora da su se novinari urotili protiv njega. Možda je on i uzeo nešto sebi, ali taj čovjek je uvijek govorio:"Neka mi Alah sudi za sve loše što sam napravio". Sramota da dižeš glas protiv takvog vjernika :) (Da mi neki davali dislajkove, ovo je ironija).
@velikamrkva Kad smo kod namaza, ja vala Zdenku mastrafim u zadnje vrijeme. Ima se. Moze se. Sto da se krije.
E cuj velike kolicine droge. Pa necete valjda gluho bilo u avazov toranj uletiti
U novom gradu u sarajevu ima vise droge i dilera nego u cijeloj federaciji
Cuj velike kolicine. Pa necete valjda u hotel dacica . Otpad kajevica .hotel basovica .mulica radnju sabanovica