Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navtatite malo u stranačke centrale, tu su glavni brokeri...
Asim Sarajlić No1
Halil Dividenda, hahaha predsjednik udruženja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stay tuned...
Sad ce onog Halida Genjca da posalju da objasni SDA stavove , njega uvijek salju kad se treba ofirat
@Tume kad treba da genja :D
Asim Sarajlic najveći poslijeratni kriminalac koji zajedno sa Zijadom Blekicem rasprodao sve sto je valjalo. On je siva eminencija Sarajevske Berze
Bit će sutra hapšenja!
Nadamo se nastavku akcije,provjeriti poslovanje sarajevske berze i hapšenja Zlatana Dedića,Zijada Blekica,Muje Selimovića I ostalih mesetara. Ogroman je tu kriminal urađen.
Kada ste već kod brokerskih kuća pretresite i SEE Investment Solutions vlasnika Ensada Karića (SDP), bivšeg direktora Autocesta FBiH i Aide Bučo, njegove sestre i supruge Jasmina Buče (SDA), također bivšeg direktora Autocesta FBiH i kandidata za premijera KS, oni su muljali sa dionicama Bosnalijeka, pljačkali Autoceste bez obzira što su ideološki protivnici (SDA-SDP), hahaha, jao mene pa ko da ideologija više postoji. Hapsite ovu bagru
AW Broker znači prije nekih 13-14 godina KRIMINALNO HARAO berzom. Nadošao FUP malo kasnije. Možda i ove sve političare proglase teroristima posthumno, za jedno 20ak godina, za terorisanje naroda.
A koja je brokerska kuća dobila od Vlade posao prodaje Bosnalijeka, FDS, Sarajevo osiguranja...? AW Broker. Tako da je to samo rep od ribe, a do riđobrade glave ima još dosta da se naradite.
Ma ja,bolje FUP nego SIPA da istrazuje i hapsi,lakse je zataskati na nizem nivou
FUP je reagovao nakon krivične prijave SDPa protiv Fadila Novalića. NAkon čega je Bakir iz tužilačke sehare potegao predmete protiv SPD da spinuje javnsot. Nažalost uskoro slijedi hapšenje Fadila Novalića, pa se već počele pravovremeno plasirati priče o njegovoj zamjeni radi osvježenja inače superuspješne vlati i najupsješnije vlad ena svijetu prema raspoloživim saznanjima.
Da neko nije na farmu pilića stavio natpis brokerske firme ! ?
Pa ako ovako nastave sa hapšenjima, opet glavni likovi velikih afera ostaju vani. Nema više mjesta u pritvorskim jedinicama !!!
SDA Fadil Novalic i ekipa postenjacina misle da su jos devedesete da se moze ovako krasti
Brokerska kuca smjestena u nekom skladistu robe. Poput umjetnicke instalacije.
Zijad Blekić najveći brokerski kriminalac na nasim prostorima
Psolije Fahre.
@Zero71 ...Kako reče? Svoj vlastiti novac? Hahahaha....baška vlastiti
Srbi, čudna sorta i zasebna rasa Kako oni kažu porijeklo im sa Marsa. Dugo su tako vijećali srbi Na koju planetu da udare prvi Nakon tri svjetlosne godine oni su pošli U Zemlju Bosnu đikani su došli. Kažu, muhamedance će vratiti u veru pradedovu jer su oni prodali veru za večeru A ne zna đikanče mlado Da mu je Turčin ustvari babo 500 godina od tada je prošlo Đikančetu u glavu još nije došlo.....
Ne skreći pažnju, ne spamaj, naporan si
Ocito da su neki propjevali u zelji da spase svoju kozu.
Kozu ili kožu?
@odliv mozaka lozu
Konačno. FAHRO , ni AL Kaponea nisu mogli ko tebi ništa dok mu nisu upali u poreske knjige i imovinske kartice ! Psolije mu s epo ćeliji prikazivali , gluho bilo, duhovi ubijenih, što tebe u ona tri mjeseca nadam se nije. A kasnije ko zna, ničije maslo nije za ramazana !
Zar Fahro ima veze s ovim