Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Fule ne baljezgaj!
niste vi nista krivi...nevini ste dečica..sve vam se ovo namece a vi samo zelite mir u svetu i nikome nista lose
Nemojte misliti da nismo čuli glas sa ulica .... tog se i bojim, još se oglašavamo , sad će nam povećati kamatu da nam začepe usta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospon Fule, a jeste li culi glasove iz KONJEVIC POLJA???? Vi samo cujete ono sto se vama dopada...
vi ste i *** bosnu pustili da se radi u njoj sta hoce a vi kredite dajite boli vas
Cujete vi saku huligana a niste culi 4 god. plac djece koja su zaista umirala,ali cujete huligane koji rade sto vi zelite,ali mozete u nasem svijetu....
Cuj huligani ccc i tebi je opran mozak..... A sta ocekujes od njih ???? Kako mozes ocekivati da te neko drugi brani ? Nisu nam ni bili potrebni, sami smo se odbranili, a kad smo poceli pobjedjivati onda su odjednom prekinuli rat...
U ovoj državi se najviše pitaju ovi strani "pomoćnici". Zbog te njihove velikodušne pomoći, Dejtona i ostalog što rade zadnjih 20 godina imamo sve ove probleme u državi. Nek nas puste na miru.
Nemoj nas ti vaditi stare ti ionako smo otisli u pizdu materinu
Čuj ovo on i dalje insistira da se političari "dogovore":... ...a..da.hirr30p3hrfwšfwefworowqrftho3it
Pa eto pomozi nam. Srusi Dodika, Covica, Lagumdziju, Tihica, Izetbegovica i ostale fasiste. Narod je normalan ali ste vi svi ludi.
Svako sranje koje se desava u ovoj nasoj drzavi, vama vise kaplje novca! To je narod shvatio! Idi filuj nekom drugom tamo!
jedi bre govna, i ti i predstavnik i svi vi tamo, ko vas jebe
Sad Fule pjeva: Zutu trakicuuu dobit cu jaaaa, i jednu serpicuuuu tralalalala
Fule, nemoj ni ti mislit da mi ne kontamo da ti je BiH samo karta nad predstojećim izborima.
EU-generator krize,nisu nikad ni proveli Dejtonski ustav ------------------------------------- Upravo to, Daytonski ustav vazi iskljucivo na pitanju genocidne i unutarnjih granica. GDJE JE ZAJEDNICKI TELEKOM, GDJE JE DRZAVNA ZELJEZNICA, GDJE JE DRZAVNA ELEKTROENERGETSKA KOMPANIJA ITD? Sve to orginalni Dayton zahtjeva.
Ovo govno kao i druga EU govna su vrsili pritiske na BIH politicare, pogotovo bosnjacke, da prihvate fasisticka rjesenja koja pogoduju Srbima i Hrvatima, a koja su u totalnoj suprotnosti sa EU regulativama.
Hoće li profesori sad na prvog primiti plaće... ili dok se formira nova vlada i ovlasti novo rukovodstvo na potpis platnih naloga...?
Füle....je (€uropski )...luzer ....trudi se da popravi sopstveni rejting..!
Iz SBB najavljuju da ce Fileu uruciti ZUTU TRAKU, SERPU i CD Selme Bajrami, kao znak zahvalnosti u podrsci na rusenju i paljenju drzave BiH.
Svako sranje koje se desava u ovoj nasoj drzavi, vama vise kaplje novca! To je narod shvatio!