Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
karavani laju a psi prolaze......i tako godinama.hoće narod bijedu neće napredak i prosperitet.uživajte!!!!!!
Stranke koje nas 20 god koce i koje i dalje kada god postoji bilo kakav dogovor to pokusavaju snose debelu krivicu za los izvjestaj ovog gosp..
za ovaj zastoj su iskljucivo krivi SDA i HDZ jer ne zele rijesiti presudu sejdic i finci kako nalaze evropski sud vec pokusavaju preko te presude ostvariti svoje stranacke interese a ne interese drzave
Upravo tako... Svaki put kad treba dogovriti nesto sto treba predstavljati napredak drzave, mi se susrecemo sa ambicijama SDA i HDZ-a za uspostavljanje sto vece vlasti kontrole, kako bi vise mogli krasti....
ljudi koji dolaze iz ove dvije navedene partije su cisti bezkicmenjaci koji naravno uvijek gledaju sebe i svoje interese..i presuda sejdic i finci im sluzi samo kao dobra maska da bih prikrili svoje lose namjere..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ope' smo keca fasovali :D