Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica prosto nije imala dostojnog kandidata nasljednika rahmetli Smajlovica Kasumovic, SDA otpadak i glavni pljuvator svoje bivse partije, nezadovoljan kandidaturom Naidina Ahmetspahica, predlozenog od seljackog ljigavca Ibrahima Sisica koji je zelio iz sjene upravljati Zenicom i uhljebljavat svoje krkane u JP... Svakako cestitam Kasumovicu, nek makar rijesi pitanje pascadi bicu zadovoljan
Bar nesto pozitivno ...cestitam Fuade
Hahaha lik pobijedio SDA u njihovoj avliji i ko što jedan kolega komentator kaže seoska si varalica ali si moja najdraža seoska varalica jer si dobro povalio SDA! Samo nemoj sad izdat svoje glasače i pomirit se sa svojom dojučerašnjom strankom, nađi sebi dobrog partnera za Gradsko vijeće pa da konačno u Zenici krenemo naprijed. Makar sitnim koracima.
Ma nece ovaj dobiti,nema sanse.
ljakse..