Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo fra Mirko, dobri covjece. Tako se zivi u vjeri. Da je bogdo vise nasih dobrih fratara kao sto je fra Mirko i kao sto je bio fra Petar.
Bravo! Mozda bude i pecenih prasica pa cete se dobro da najedete a Raif neka strajkuje gladju u zemlji u kojoj su se ljudi zaboravili radovati i normalno zivjeti bez grca u stomaku! Blago vama
odlicno!
Svaka cast tako bi trebali slavit i kad je Bajram za sve gradjane Sarajeva,,ja ako budem mog\'o docu pojest pecene krompire. i dobrog domaceg travnickog sira..:) BiH4EVER!