Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši franjevci, ponos i čuvari naše drage BiH!
Takvi nam hrvati trebaju a ne oni sto zagovaraju treci entitet.Sa franjevcima bi uvijek bilo mjesta za suživot
Islamizirani Pravoslavac ne pjeni
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ljudi, budite samo NORMALNI....
Bosna i Hercegovina, jedna i jedina
Vi ste uvijek bili prijatelji BIH.
Uvijek ocita lekciju moralnu ,patriotsku ,svaku drugu pa i politicku Covicu i Dodiku , likovima koji opstruiraju napredak i suživot ove zemlje i njenih građana . Amerika i Evropa pocivaju na temeljima građanskog društva sa svim etnickim razlicitostima i takva ce i BIH biti svidjalo se to nekome ili ne .
Bog Vas cuo i poslusao aBd !
Sveta zemlja na celu sa 3 lucifera
Fra Ivo, bosanski sin, svako dobro brate po domovini!
Ne seri fratre
HDZ-u i čoviću posebno smeta ono BOSANSKI franjevci
Da mu smeta ne bi mu se stranka zvala HDZ BiH nego HDZ HB
I k'tomu jos da prostis ...prkosna od sna!❤❤
Bosna je uistinu sveta zemlja, zato je nadzivila i nadzivjece mnogu stoku, ukljucujuci i nas.
svaka cast komadante..
gdje nalaze "ove"
Steta sto je volovi vuku i vode pa nikako da Bosnu krene ali vec su i volovi na korak od mezara pa akobogda se Bosna rijesi i njih kao i svih neprijatelja prije koje je Bosna nadzivjela.
Primjer svijetu za šta? Rat? Masovne egzekucije? Silovanja? Korupciju? Nepotizam? Feudalni sistem u 21. vijeku? Liječenje telefonskom vezom ako se gospoda udostoji da vam se javi na telefonski poziv? Najzagadjeniji zrak u Evropi i šire?