Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citiram klix: a ne "fasističkog" ni "facističkog", kako je na tabli ispisano. A gdje je to na tabli napisano "facističkog"? Slovo c u ćirilici izgleda ovako "ц". Ni vama nije pismensot jača strana...
...kad nepismeni kritikuju nepismene...
kada se spustas niz vraTAca postoji tabla/putkoaz "memorial parC vraca"...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jeli ovo tabla za ubijene bosnjake u bijeljini. fasisti dali zrtvama ulicu. aferim
je li*
KLIX pise o gramatici i nepismenosti. HAHAHAHAHA
ovo je posao dobijen preko stele! Iako je bila refrenca za dobijanje posla da se zna pisati na kraju je to bio problem, ali relano dobro je obojena tabla a i oblik je u redu!
i oni hoće da obrazuju bošnjačku djecu,ha ha
jesu li ovo Cetalji digli spomenik zrtvama svojih zlocina? a osim toga dje ce bit' pismeno kad je sljeglo to sa Ozrena,sa Romanije u Bosnjacku Bijeljinu,sljegljo od ovaca ,od raznorazne stoke I divljaci,sljegljo sa planine a jos uvijek smrde ko krmad I onako nepismneno ,prljavo,krezavo, redenicima opasano ,Cetalj-kopile ufatilo znakove pisat I postavljat...
Četnici forsiraju ćirilicu iz političkih razloga a ni sami je ne znaju pisati. I kakva ironija da oni pričaju o fašizmu i žrtvama istog.
....al' zato znaju dići tri prsta.... : ))))))))))))))))))))))))))
hoce toliko cirilicu a ne znaju je ni oni sami :D
A svi skupa smo zrtve nepismenih politcara i njima pridruzenih dupeuvlakaca!
ocgledno su prvo napisali u latinici nesto kao US pismo pa preveli na cirilicu
hahahaha klixovci se javili stoka nepismena
Eto neka nam ovi sa klix-a trube o nepismenosti.
I ja sam uvijek bio protiv Sističkog režima
Mene vise brine zasto je 'tabla' postavljena na predpostavljam rasvjetnom stupu a ne na neku kuci ili slicno, s obzirom da se sa strana fino vide rupe koje su namijenjene prije svega za to?
A na klixu svaki članak bez greške, nešt' kontam ko da je neki pisac s klixa pisao ime ulice :-)
Ma lako je za gramatiku, pitanje je kojih zrtava !? Kojeg fasizma ? Jel onaj njemacki 1942 il ovaj iz 1992 ?