Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT SVIH HRVATSKIH FIRMI I NJIHOVIH ROBA! KUPOVINOM HRVATSKIH PROIZVODA KUPUJETE METAK ILI KSMU ZA SVOJE DIJETE!
Pridružujem se čestitkama platformašima povodom njihovog praznika 10.travnja Vjerujem da su ga dobro proslavili
pozdrav tebi karate kid neka ih nek se druže na onom seljačkom sijelu,nisu bolje ni zaslužili.
@@zeleni zub mene su banovali na poskoku jer sam napisao jednu blagu kritiku prema dodiku, bez ijedne ružne riječi. eto kakav je to sajt. možda ih mile i finansira, nemam pojma. on i tako više \"ulaže\" u medije nego u industriju ili poljoprivredu.
P.U.Š.I.T.E. K.U.R.A.C SVI SA POSKOKA. zaista je zadovoljsto uživati u vašoj frustraciji. maksuz selam ljutoj travi,prdaru,ogledalu i ostalim HDZ-OVCAMA Tako je z.zub i od mene maksuzija za smrdara i e.savojskog(humano raseljenog,naturalizovanog zagrepćanina) i ostalim KRA DE ZE dežurnim jastrebovima.
Prestanite nas trovati sa vašom pseudoegocentricnom... tj. iskrivljenom SDP logikom. Vi ste uradili upravo suprotno. Srusili ste na najdrskiji način i ono malo ustava ove vašom zaslugom napaćene zemlje. Stidite se SDP-ovci i njihovi simpatizeri
T.e.h.e.r.a.n (Fena) - Predsjednik SDA Sulejman Tihić je, u povodu pobjede \"Čapljine\" nad \"Bosnom\", izjavio kako je to još jedan bezobrazluk secesionističkih snaga predvođenih dr. Draganom Čovićem i Božom Ljubićem. - Ovakvo izdvajanje dvaju naroda, a tu mislim na Igokeu i Široki, od trećeg, i to temeljnog bosanskog naroda još je jedan akt koji ne donosi ničega dobrog narodu Bosne i Hercegovine. Nacionalistički klubovi - dodao je Tihić - sada, evo, i uz pomoć Čapljine, sve čine da izbace iz igre jedini pravi multietnički klub, našu Bosnu, koja je klub svih nas i koja bi trebala biti pobjednik i prije početka meča. I predsjednik SDP-a, Zlatko Lagumdžija, okarakterizirao je današnji rezultat kao djelo fashističkih snaga, a kazavši kako ne priznaje rezultat na semaforu, te traži hitno izkašnjavanje OHR-a i PIC-a o svemu što se desilo u dvorhani \"Mirza Delibašić\".
Prvo, ne govori nikad u ime naroda. To je tvoje privatno misljenje i nema veze sa ostalim hrvatima. Drugo, ako u SDP-u ima fasista, onda ih ima najmanje, poredeci sve partije, citavu BiH, sve partije Srbije i Hrvatske kao i citav regij. Medjutim, danas je mnogima tesko povuci i podebljati crtu izmedju fasizma i antidasizma. Praksa pokazuje da je te dvije grupe najlakse prepoznati u ratu.
SVIM USTAŠAMA U PLATFORMI SRETAN 10.04 --DAN NDH Povodom današnjeg praznika u Glavnom stanu bošnjačkog instituta održat će se svečana akademija .Nakon svečane akademije visoki gosti odlaze na svečanu binu gdje će promatrati svečani defile počasme jedinice ss hanžar armije BA pod komandom Ante Živka Budimira.
Jeli ovo oni uvjeravaju sebe ili bošnjake? Druge ne mogu uvjeriti u ovo što govore taman mantrali to svaki dan.
Ovi iz Hercegovine ce ga podimit kad usvoje zakon o porijeklu imovine.Bice bas sega objasniti one vile xD
naravno da će put biti bodljikav jer Hrvati nikada neće prihvatiti ovu nelegalnu vladu i naravno da fašisti vrebaju jer je SDP i BiH puni fašista kojima su puna usta Bosne i Hercegovine i borbe za istu. I baš me zanima kada će se uspostaviti vlast na državnoj razini jer Čova i Dodo neće u koaliciju s zlajom i do čega će to dovesti...........
ovo je isto da Gadaffi dobije rat u Libiji i kaže: \"Sprečili smo rušenje ustavno-pravnog poretka u Libiji. LAGUMDŽIJA = GADAFFI SDP = OHR
Zar nije uspostavljanje vlasti bez legitimnih predstavnika Hrvata koji su dobili veliku većinu HR glasova rušenje ustavno-pravnog poretka, ovakvo bi se stanje u BiH u normalnim demokratskim zemljama okarakteriziralo kao DRŽAVNI UDAR i svi bi sudionici sada bili tamo gdje im je i mjesto ZATVORU. A u \"bosanskoj\" državi sve COOL i pučisti još drže predavanja tko će biti u vlasi a tko neće
ako nisi upucen svako ima po 17 prestavnika a ne kao i ta dalje lupetas 17/5 nije 5 !!!! HDZ je sam kriv jer nije uspostavi vlast jer je za 6 mjeseci tek imao 6 delegata pa ga je on sam na kraju po... pa sada nemora da krivi druge jer je sam sebe u tu situaciju doveo !!!!
Pozdrav SDP-u na odradjenom i sve najbolje na putu koji predstoji i koji ce biti jako bodljikav. Fasisti vrebaju okolo, i puno ih je.