Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SLIJEP KOD OCIJU,GLUP KOD PAMETI,NAIVAN KOD MUKE,JADAN KOD SLOBODE,PONIZEN KOD PONOSA I NESRECAN KOD OHRABRENJA,POENTA JE OVA.
Veliki pozdrav za SDPBiH Tešanj-Jelah. SDA i SBiH mogu samo sanjati da imaju onakav masovan skup od nekoliko hiljada ljudi. ZA ČOVJEKA!!!
....................................
samo SDP, to je jedina nada i spas za ovu zemlju!!!!!!!!!! sa SDP-om možemo i hoćemo u pobjedu!!!!!!!!!!!
Sve vise vjerujem da ce SDP sastaviti narednu vladu i imati parlamentarnu vecinu sa koalicionim partnerima slicnih pogleda na nasu stvarnost koja nazalost nije nimalo ruzicasta. Ako se uspije mobilizirati dosadasnje pasivne glasace da izadju na izbore u vecem broju ova zemlja ce dobiti novu sansu na lagani napredak umjesto dosadanjih nazadovanja i posrtanja. Zato svi na izbore da ne bude jos i gore. Ovdje se moze iskoristiti slogan SDA \"NAROD ZNA\" da nije bilo nikad gore i da mora doci do promjene vlasti da se krene naprijed.
JA SAM ZA SDP SAKUPIO OKO 50-60 GLASOVA, UCINITE TO I VI I POBJEDA JE NASA
O kakvom ti stidu pričaš. Da ih je stid izvršili bi masovni harakiri. Pa sjeti se koliko su sebi plate digli i penzije. Da sam ja u vlasti ne bi se plaho sekirao. Odeš fino u izglasanu penziju kao gosp. čovjek, mada prije rata niti jedan od njih nije imao čestitih gaća. Šaran to fino reče: da nije bilo rata ne bi imali za graha. pa ko je stvorio Gašija. Koliko znam svake izbore na njegovj kući je zastava SDA.
Država skrojena po mjeri svakog čovjeka, bez obzira na nacionalbost, rasu, vjeru, spol i sl. Crveni oktobar će donijeti pobjedu. Ja sam optimista
Ma kavav, SDP, Brankovići, Bahtići, Silajdžići. Šaje i Izetbegovići su progresivne snage BIH.
Nacionalisti na historijsko smetljište, progresivne snage na vlast.
Daj Bože ćeri da se udaš bogato, ali ja vidim cigani mi obljeću oko kuće.
Ko bi ih tjerao? Ne budi siguran,ovi ljudi bi mogli ovako jos 40 godina. ALi neka misle na svoju djecu konacno! Pa jel stid ikoga sto smo po svemu zadnju modernom svijetu? Jel se iko stidi stvarno?
SDP ima rješenje i stručne ljude, mada molim Boga da izgube. Zamislite kako bi lijepo bilo gledati kako aktuelnu vlast narod tjera preko granice vilama.
Ako opet pobijede nacionalne stranke, iz ove zemlje ce, kao iz Srbije 1992, otici 200. 000 mladih, skolovanih, pametnih i perspektivnih ljudi. Ako se to desi, zivjecemo u XV vijeku i spaljivati vjestice. Ovo nam je zadnja sansa ljudi, ne smijemo izgubiti niti jednu godinu vise! Valjda ce pasti shabani.
Daj Bože da govoriš gluposti, ali ja nekako ne mogu da vjerujem da će isti ponovo pobjediti. Samo možeš biti slijep da ne vidiš koliko su nas u crno zavili dosadašnjom strategijom bez strategije.