Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne formira se nova TV , vec se ukradene pare sada legalno peru. Vi kupujete propalu , opljackanu , iskorumpiranu NTV99 i na taj nacin mene i sve nas kojima ste uzeli porez prikazujete investiciju. Ovo je pravi trenutak da se Tuzilastvo BiH ukljuci i napokon pocne nas poreske obveznike spasavati od ovakvih lopovluka.
Stidite se. Kakvu vi to socijal-demokratiju zagovarate.
JU ,, KANTONALNI CENTAR ZA SOCIJALNI RAD SARAJEVO , SLUŽBA SOCIJALNE ZAŠTITE rješavajući po službenoj dužnosti ,,prava na LIČNU INVALIDNINU I DODATAK ZA NJEGU I POMOĆ OD DRUGOG LICA I ORTOPEDSKI DODATAK a na osnovu novog izmjenjenog zakona o izmjenama i dopunama zakona o osnovama socijalne zaštite od 03.02-2009 Sl.novinae FBIH br 14/09 donosi RJEŠENJE: Zahtjev se odbija jer nam starci više nisu potrebni i najbolje je da RAHAT umru. predviđena sredstva za ove namjene će biti preusmjerena za lične dohodke organa državne službe, tople obroke kao i stranačku medijsku kampanju koja će uskoro poćeti.Živjela nova gradska televizija SARA TV.
Pregled programa: 18:00 crtani film 18:30 reklame 19:00 vijesti 19:30 intervju sa Alijom Behmenom 20:00 intervju sa Behmen Alijom (roditeljska pažnja) 20:30 Igrana serija - Kafa i poljupci kod Ređe 20:55 intervju sa Zlatkom lagumđijom i Alijom Behmenom 22:00 hronika grada 22:30 intervju sa behmen Alijom i Zlatkom L. 23:00 reklame 23:30 KO DA VIŠE tenderska emisija uživo sa Alijom Behmenom 0:00 CICIBAN dječija emisija za osnovce 0:30 Čićolina u parlamentu (emisija za omladinu) roditeljska pažnja 1:45 Odjava programa uz intervju Alije Behmena
bice kantonalna TVSA vs. gradska RTSA
Ma super je naša stranka. Kada oni dodu na vlast onda će grad otkupljivati pozorišta i kino sale. Malo će im biti da glume na daskama on hoće da glume širokim narodnim masama. Navali narode - hljeba i igara nikad dosta, a za to je zadužena Naša stranka.
GRADSKA TELEVIZIJA.....A ŠTA JE OVA TV SA ??
Nasa stranka zakon ... mozete danas gledati u 16:00 na HEMA TV
Koje bacanje para .... De malo sredite GRAS, bezbjednosnu situaciju, obilaznicu oko Sarajeva (i guzvu u Rajlovcu), napravite zicaru itd. itd. da ne nabrajam dalje, jer toga zaista ima. Stvarno diletantski. I kao sto neko rece - ovim su izgubili moj glas na slijedecim izborima. U ovoj zemlji se zaista ne pita ni vjera ni nacija - sve lo.pov do lo.pova ...
Zlatkova privatna stranka je apsolutno najvece razocarenje koje moze bit. Nije uopce bilo cudo kad se stranka SDA (islamskih fanatika ) preobratila u izdajnicku jer je to stranka bez ikakvog ljudskog potencijala da vodi zemlju. Medjutim SDP je trebao imati malo mozga da budjet rijesava po principu prioriteta. Licna prijateljstva su nesto sto nas najvise korumpira. Adil je korumpirao njegove prijatelje na vlasti i to je proslo. Sve je to dio infrastrukture koja ce biti koristena za potrebe stranki a ne naroda.
@Toranj o kakvom ti zaposljavanju baljezgas? Zaposljavanje je kad se novac investira u nesto sto ce dodati vrijednost jednoj zemlji bilo aktiviranjem novih servisa koji privlace strani kapital ili otvaranjem novih tvornica. Zaposljavanje je kad se posao da onim koji donesu kapital iz inostranstva bilo stvaranjem novih proizvoda i tehnologija ili servisa. Pametnije bi im bilo da su novac ulozili u Turisticke kapacitete i ciscenje grada i rjesavanje problema sa educiranjem ljudi da odvajaju smece po kontejnerima i u reciklazu otpada. SDP==SDA==SVI OSTALI==SRANNJE
Jel se iko sjetio barem maknut onog bolesnika Adila Kulenovica ili on ostaje kao dio 99 paketa za koji svi mi izvaljujemo se lovu?
Nisam iz Sarajeva ali ovo je presmijesno da bi bilo interesantno.
Sta je fukaro, sta se bunite ?
Šta više granate, zbog čega ne komentarišete za ono što su uštedijeli za ovo 10 mijeseci.Pa zar neće i sa ovim potezom zaposliti mlade ljude pa zar to nije za pohvalu.A ako vam se ne sviđa eno vam TV Alfa i Dnevni Avaz pa uživajte u slobodi medija.