Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa oglasom za pripravnike koji je izasao u decembru??? :(
A što će nekom "fondu" zgrada od 6 mio KM?! Radi se dakle ili o unaprijed dogovorenoj prodaji nekog objekta (pri čemu će sudionici doobrooo omastiti brke) ili o totalno nesposobnom rukovodstvu fonda koje ne zna postati operativno i efikasno tj raditi sa uočljivim rezultatima i na terenu. Kakve kancelarije i konferencije, dokle više šuplja
Fond za zaštitu okoliša GODINAMA je marljivo ŠTEDIO da bi imali ZGRADU !!! Zašto bi te novce ulagali u ZAŠTITU životne sredine !!! Ovako će imati ZGRADU i konferencijske sale gdje će držati SEMINARE o dobrim starim INDIJANSKIM običajima PRIZIVANJA KIŠE, SNIJEGA ili VJETRA !!!
Mislis sa je bolje placati kiriju??!
A koja je uloga tog "fonda"!? Pa ljudi moji, gušimo se lošim zrakom godinama - nikad nisam čuo da su se ovi i oglasili po tom pitanju!
Zna cibukcic cim je ezbebe usao u vlast da ce ostati na poziciji ..pruca se da su se dupelizci tornjova puno zabrinuli da li ce se uci u vlast ili ne jer nehljebi lete sa pozicija ...Fahro 90 posto tih je uslo u sbb samo da se uhljebe na kakvoj poziciji ...cunami uhljebljivanja ce da krene kad se krene sa federalnim nivoom
Ima se, može se.