Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace acc.prof.dr.Borisa Starovic koji je bio mentor dr.Erica je bivsi dekan medicinskog fakulteta u Sarajevu i osnivac i sef Sarajevske klinike za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju UKCS.Prof.Starovica je pocetkom rata ispred svoje zgrade u Sarajevu ranila nepoznata osoba ,pucajuci iz poluautomatske puske,sa zgrade preko puta.Smatra se da je to bio smisljen i planiran napad na profesora,sa ciljem da on napusti grad,sto je i ucinio otisavsi u Focu,gdje je napravio jos jednu uspjesnu kliniku
tacno tako.foca treba dr.starovicu spomenik dici.stvarno je napravio respektabilni medicinsku centar za nase uslove...
foca je uvijek bila u samnom vrhu medicine u ex yu poslije ovih glavnih gradova
Pogotovo je u vrhu poslije rata nakon sto su Bosnjake masakrirali na sve moguce i nemoguce nacine pa su tako Srbi postali vrsni hirurzi i poznavaoci anatomije covjeka.
Ahaaaa vidi ti to dragi pa da nebi bilo ovi Srba mi BOSANCI nebi znali ni šta je flaster a kamo bi za operaciju🤔 Zločin zločin zločin ......
Trebinje na aparatima
vidi Foče što se izgradila
Kamo srece da jeste. Ovo sto se vidi u prilogu je izgradio Josip Broz. A Medicinski fakultet? To je, valjda, nekadasnja srednja Medicinska skola.
Kamo srece da jeste. Ovo sto se vidi u prilogu je izgradio Josip Broz. A Medicinski fakultet? To je, valjda, nekadasnja srednja Medicinska skola.
Aprila 92god,na prof.Starovica,bivseg dekana Sarajevske medicine i sefa klinike za plasticnu hirurgiju UKCS ,je pucano ispred sopstvene zgrade,od strane nepoznatog lica,kojom prilikom je profesor i ranjen.Napad je bio sa ciljem da doktor napusti grad i ostavi svoj posao i stan,tamo nekom muslimanskom mediokritetu,dojucerasnjem kolegi sa klinike ili fakulteta.To su radili i svim drugim uglednim srbima,valjda zbog ljubomore sto je taj grad bio nesto dok su u njemu bili srbi i hrvati,a sad je selo
sva stoka pod hitno da se vrati iz sarajeva u foću i povedu sandžaklije
Nemoj tako ko ce onda pobijediti u Sarajevskom kantonu
Foca je uvijek bila poznata po izvrsnim ljekarima. Bravo!
I prije rata je bila odlicna bolnica, odnosno regionalni medicinski centar "Proleterskih brigada" ...Do 1992. jako puno djece iz Gorazda,Rogatice,Visegrada i okolnih mjesta su se radjala upravo u ovoj bolnici. Ista organizacija je bila sa Sarajevom, Mostarom, Banja Lukom, Tuzlom itd.
Hm
@gazija007 ne laži kad ne znaš. Trudnice su ljekari sakrivali u svoje ordinacije da ih sakriju od četnika.Ne pričam napamet.
Medicinski fakultet u Foci??
Ako sam dobro razumio da je on za desnu saku, drugi hirurg ima za lijevu saku, tako je to danas, imas doktora za svaki dio tijela i ope kaze mnogo je to za hirurga. E jebiga onda.
Medicinski fakultet Foča = Medicinski fakultet Travnik. U des' deka.
logično , kad Srbi uzmu stvar u svoje ruke, mora da uspije
pa neće fočak musliman to napravit...