Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nam nemojte pomagati sankcijama kao ‘92 i zastitom koju smo imali u Srebrenici. Pametan zna da se nista nije promjenilo, budala jos vjeruje u vasu zastitu
Ne, ne. Suprostavite se vi Rusiju u Njemackoj, nemojte nas mijesat u vasa sranja.
Vidjeli smo mi kako se Evropa suprotstavljala genocidu koji smo doživjeli, tako da...
eu je jedna licemjerna tvorevina bez budućnosti
evropa je je oduzela BIH narodu pravo na bioloski opstanak zato sto ovdje zive vecinom Muslimani isto ce to uraditi ukrainskom narodu jer im je predsjednik Jevrej,da ovo nije istina papa i vatikan ne bi sutjeli barem bi jednu suzu pustili za ubijenom i silovanom djecom u BIH i UKRAJINI ,sram da bude citav svijet i nato i un
Draga Florence Evropa još od kralja Bosne Tvrtka Kotromanića 1377 je uvjek bila protiv Bosne i u Bosni vodili ili pomagali razne ratove .To je učinila i 1992-1995 .Naročito od prvog svjetskog rata do danas radi na podjeli BiH odnosno nestanku. Tako je u zadnjem ratu zabranila Bosncima da se brane i 4 god ,čekala da ista nestane,ali kad je BiH vojska trebala ući u B,Luku učesvovala je u zabrani i spasila R.Srpsku. i tako sve do danas.
znači nadrljali smo ?
Sta nas vise lozite i lazete. Mi Bošnjaci znamo da smo viška u vasoj Europi samo ne znate kako da nas se rijesite. Licemjeri i bezdusnici.
Dodjete ovde na kojekakve pozicije, iz Njemacke, Holandije i drugih bogatih evropskih drzava pa primate platu da izrazavate zabrinutost i pruzate moralnu podršku. Sve bi ja vas izbacio lagano iz drzave. Koliko god neke stvari teske bile lakse cemo se sami dogovoriti i prevazići to nego uz vase bacanje magle. Na kraju krajeva Evropska unija vam se raspada skoro.
Nek je Austrija iz koje dolazi Hartmann proruski, ekonomski potpomognuta, i to dobrih 15 godina. Ne mogu da se odvoje od ruske sise. Sramota, u Becu se vi odgovarajte i tamo suprostavljajte.
suprostaviti se vi Milanoviću.Kaže da će da rasturi Europu .
Žene u poltici, to je nešto gore od Slobe Miloševića..
Francuska i Njemačka su prodale najviše opreme za oružje, kao i oružje Rusiji
Kao i 90ih
Suprostavljaj joj se u tvojoj Francuskoj...okani se BiH necemo da budemo Ukrajina2!