Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad se vidi znacenje one stare: " Vidi ga jest bijel ko da se suncao u Finskoj " !
Lahko je se njima ovako zajebavat kad su pune ko brod.
to su one vise radi zezancije uradile zato sto im je dosadno a koliko imaju para na karticama
Jesu našle crkvu gdje ce se moliti
Nek pokazu pi*ku
"Svašta ću doživjeti u ovom gradu! Čuj, Finkinje ovdje došle zaraditi", rekao nam je jedan od trgovaca u Starom gradu. HAHAHAHHA NAPROSTO VOLIM NAŠ MENTALITET HAHahhaha "CUJ FINKINJE 'TA CE ONE " hahahahha
Kad se sjetim koliko se popljuvase one studentice u Sarajevu sto su prodavale bizuteriju koju su same pravile, da bi se pomogle sa nekom markom. Stvarno cu povratit ako neko pohvali ove u*rane razglednice.
I taj tvoj stav tebi nije uopste licemjeran, ni malo onako... odvratan i gadan? To... da ti kao smeta necija kritika "studentica", no rado ces "povratit" ako neko pohvali ove "studentice"? To tebi kao dvije dijametralno razlicite pozicije i pogleda na svijet? Ah ne... cekaj! Tebi mozda smeta jer su to NASE siromasne studentice a ovo su bogate STRANKINJE koje su dosle u BiH da otimaju hljeb od sirotinje? Ono jest... mozes u onu futrolu od gitare natrpat par miliona od prodaje razglednica. A i Finkinje su ocito trule bogatasice. Vidi se po tome kako sjede na ulici.
Totalno si profulo, dzaba ti ovoliki komentar. Hajd u zdravlje.