Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča se da je Angelina Jolie usvojila ovih 12 gledalaca sa premijere u Beogradu :) ?
u periodu od 68-79 70% sizofrenicara na klinici Nedjo Zec su bili srbi
NA AUTO PIJACI U SARAJEVU JE FILM 2 KM.... !!!!!!
jarane, jesi urokan oca\'m?
he he pa ovdje vise srba na stranici nego nas bosnjaka? bas vam film tesko pade? sto se onda uzbidjujete ka d je film bezze? los ili ne, kako to da bas vas prikaza u najgorem svjetlu? jel opet zavjera, saudijci, vatikan njemacka ovo ono? a vi srbi stub odbrane krscanske evrope od strasnog islama? ha ha hasmijesni ste oca\'m
ooooooooooooo,braco muslimani jel moze jos jedna srebrenica za vas pa da snimite film :)
To je znak da u Banja Luci ima Bosnjaka i da nisu samo Srbi ostali.
Prije bih se moglo reci za vas da ste ludi....ipak ste stravicne stvari, kolektivno, cinili devedesetih! A Bosnjaci i da su ludi, kako ne bi bili poslije sto ste im radili?!!
JADNI STE,I JEDNI I DRUIGI.KAD NEKO GENERALIZIRA CIJELI JEDAN NAROD,MA KOJI,TA OSOBA JE -F A Š I S T A !SREĆA JE SAMO DA NEMATE NI SREDSTVA NI HRABROSTI(NAPIŠITE PRAVO IME)DA OSTVARITE SVOJE RIJEČI.
fali komentar onog lika : SRBI DISMR KO POLJSKA HALA! hahahahhahahahahahahahahhaah
Andži je dobra samo za kreveta!!!
Pa sta fali biti sluga svom popu? Nekada mu pruzamo sexualne usluge ali i zasluzio je da se olaksa. Moja reda je tek za dva dana doduse, da odmorim malo zvale.
fali komentar onog lika : SRBI DISMR KO POLJSKA HALA! hahahahhahahahahahahahahhaah
Prenesi svom gospodaru da nemas rezultata ovdje i trazi premjestaj na pristina-x. hahahahahhhahaaa
Svi zele slobodu pa tako i srbi koji trenutno zive pod fasistickom diktaturom!
Kada ti narede \'Idi na forume i pricaj kako je film los\' da li kazes \'Da gospodaru\'? Ili \'Vas Sluga na usluzi gospodaru\'
To sra*nje od filma jedino u Federaciji i moze biljeziti uspjeh.